Måske er det derfor, at teknikken driller…

Oplevede du også, at det var lidt svært at få teknikken til at makke ret i går?

Og måske var du en af dem, der også oplevede mærkelige togforsinkelser i weekenden?

Merkur er retrograd lige nu – og det betyder rigtig meget teknik udfordringer, så hav tålmodighed.

 

Når en planet er retrograd, så betyder det, at det planeten går baglæns – det gør den jo egentlig ikke, men det ser sådan ud herfra, hvor vi ser det. Og føles også sådan i energien, for når en planet går retrograd, så påvirker det os og de områder og bevidstheder, som planeten hersker over og står for. Det går langsommere – det kan føles som om det går baglæns – vi kan hoppe tilbage i gamle mønstre og overbevisninger – vores fokus bliver bagud rettet.

Når planeten går baglæns, og vi prøver at storme fremad, så kan det føles som at prøve og cykle rigtig stærkt i strid modvind!

Når Merkur er retrograd, så bliver vi ofte udfordret på teknikken. Det er teknologien, der driller – eller går ned! I går var Facebook, Instargram og messenger nede…. min pc kørte langsom… togene har været forsinket (mere end normalt 😉 ) Merkur kontrollerer nemlig også transport og bevægelse … miskommunikation – åhh… vi har den bedste intention, men det kommer altså helt forkert ud af munden.

Kontrakter og aftaler bliver brudt – så vær obs på at starte nye forhold, tage lån, underskrive noget lige nu. vent med at starte nyt til Merkur er færdig med at være retrograd, da det ofte giver anledning til miskommunikation og forvirring.

Alt det du troede, du var færdig med – vender tilbage. His du vel at mærke ikke var helt færdig med at “kigge” på det. Så hvis du har et mønster eller et gammelt tema, som vender tilbage nu, så se det som en kærkommen mulighed for at slippe lidt mere og lære lidt mere af det.

Kommunikation – hav fokus på, hvordan du kommunikerer, og hvor dine fælder er. Kommuniker ud fra hjertet. Hold igen, hvis du mærker irritation eller frustration.

Merkur slutter denne omgang retrograd d. 18/10 2021 og vender tilbage igen i januar.

Når teknikken og kommunikationen driller i forbindelse med Merkur er retrograd, så handler det ofte om, at vi ikke tillader os selv at drosle ned, som en retrograd periode byder ind til. Du skal ikke gå i stå, men vælg med omhu, hvad du handler på.

  • vær tydelig i din kommunikation
  • hav tålmodighed med din teknik
  • læg ekstra transport ind
  • træf velovervejede beslutninger (ingen beslutninger lige nu)
  • brug tiden til refleksion

HAV TÅLMODIGHED med dig selv og andre.

Bruger du de essentielle olier, så er her et par bud, som kan støtte dig lige nu:

  • Cypress – hjælper dig når du føler, at du er fastlåst og den hjælper dig til at slippe modstand
  • Balance – indre ro, hjælper dig når du føler irritation, vrede og panik
  • Wild orange – der er nok til alle af alt, og den hjælper dig til at sige ‘pyt’

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top