Essentielle olier

Feb22_bogo_group

Velkommen til doTERRA
- som betyder "jordens gaver", og det er præcis, hvad disse essentielle olier er - jordens og naturens gaver til os. Det er ro, balance og glæde - i krop og sjæl.

Essentielle olier (æteriske olier) er koncentrerede udtræk af planter, urter og træer. Olierne har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte, og olierne kan støtte dig til at slippe følelser, du gerne vil af med eller støtte din krop, hvis du render rundt med nogle skavanker. 

Jeg bruger olierne hver dag. Nogle kommer i mit vandglas om morgenen, nogle smøre jeg på mig og andre kommer i min diffuser (en lille maskine, der sender mikroskopiske vandpartikler ud i rummet). Det giver en helt vild dejlig duft, og så er det jo ingen skade til, at det samtidig har en positiv effekt på os.

Hvis du har lyst til at se en skøn film om de essentielle olier, så se med her. Det her er en smuk film om doTERRA, der forklarer mere om essentielle olier og deres effekt. Der er så meget, vi kan gøre selv for at sikre et godt helbred og et liv med vitalitet og glæde:

I klinikken bliver olierne brugt både som velvære men også støtte i den proces klienten er i. Olierne er for mig perfekte at kombinere med behandlinger, samtalen og i det hele taget til at løfte og balancere alt i os. De støtter på fineste vis vores krop, sind og sjæl.

Så hvordan handler jeg?

Melder du dig ind i doTERRA kan du handle med 25% rabat - helt uden nogen form for binding.

Det kan du læse mere om her:

Hvordan bestiller jeg olier?

 

Scroll to Top