Øre zoneterapi

To dages kursus med Stefanie Sabounchian - FULDT BOOKET

Det er lykkes at få den fantastisk dygtige og anerkendte tysk/amerikanske zoneterapeut Stefanie Sabounchian til Danmark!

Hun vil undervise i ørezoneterapi, og hun er en af de eneste i Danmark, der underviser ud fra Bill Flocco metoden (slå ham op, hvis du er i tvivl om, hvem han er).

 

Ørezoneterapi er oprindeligt baseret på den gamle kinesiske praksis med akupunktur med kun meget få kendte ørepunkter, der ikke var organiseret somatotopisk (direkte spejling af ét område på kroppen som er direkte repræsenteret et bestemt sted på øret), men i et ikke-specifikt mønster. Det første somatotopiske ørekort blev udviklet i 1957 af den franske læge Paul Nogier og er baseret på begrebet omvendt fosterorientering (spejlingen i øret).

I dag arbejder vi med en kombination af franske og kinesiske reflekskort.

Ørerne er et fantastisk refleksområde til hurtig og dyb afslapning. De er også fantastiske til smertelindring i kæben, nakken, alle ti zoner for skuldrene, alle ti zoner for nedre ryg, længehvirvelsøjlen, korsbenet, halebenet, hoften og iskias. Du kan nemt integrere ørezoneterapi i din fod- og håndzoneterapi behandling og kombinere det med andre behandlingsformer.

 

Hvad kommer du til at lære?

Du lærer, hvordan du får effektive resultater med specifikke protokoller for:

  • smerter i øvre og nedre lemmer
  • hoved- og nakkesmerter
  • ryg- og iskiassmerter
  • stressrelaterede lidelser

og meget mere.

Når du har gennemført kurset, vil du kunne udføre en halv times ørezoneterapi behandling, der arbejder med franske og kinesiske reflekskort, fem primære Masterpunkter og flere funktionelle punkter. Samtidig vil du have kendskab til de vigtigste reflekszoneplaceringer på ørerne.

Du vil lære at opfange impulser, elektriske strømme og temperaturer, og hvordan de her ændringer kan fortælle dig om tilstanden i din klient.

Udforsk flere måder at inkorporere ørezoneterapi med fod- og håndzoneterapi og andre behandlingsformer.

 

Program for dagene:

Dag 1:

Vi starter den første dag med en kort introduktion til ørezoneterapi, herunder historie, fordele og forholdsregler.

Herfra tager vi fat i de anatomiske områder i det ydre øre, ørereflekskortet, de 5 primære masterpunkter, og hvordan man ser mulige ubalancer.

Resten af dagen vil være praktisk ørezoneterapi.  Efter en demonstration af, hvordan man arbejder med ørerne, bliver du guidet igennem at udføre ørezoneterapi på dine medstuderende.

Dag 2:

På dag 2 får du dybere indsigt i visuelle og taktile variationer på det ydre øre samt mere guidet praktisk arbejde på hinandens ører, der inkorporere Master punkter og funktionelle punkter i behandlingen.

 

Hvem er Stefanie Sabounchian?

Stefanie har undervist i Flocco-metoden - integreret fod-hånd-ørezoneterapi og avanceret ørezoneterapi - i hel USA og internationalt siden 2008. Hun er certificeret zoneterapeutunderviser hos NCRE i fod, hånd og ørezoneterapi, og har haft privat praksis i det sydlige Californien i mere end 20 år.

Stefanie er oprindeligt uddannet i Fodzoneterapi i Tyskland, hvor hun er født og opvokset. Hun blev certificeret ved American Academy of Reflexology og ARCB i 2003 og blev certificeret af Auriculotherapy Certification Institute med Terry Oleson i 2013.

Stefanie er ligeledes forfatter og har udgivet bogserien - "PRESS HERE! REFLEXOLOGY FOR BEGINNERS"

Du kan læse mere om Stefanie, hendes øvrige kurser og bøger her:

https://reflex2relax.com/

 

Datoer:
24. - 25. februar 2024

Begge dage kl. 9.00 - 16.00

Sted: TKZ-Skolen | Ndr. Boulevard 86C | 6800 Varde

Målgruppe: Zoneterapeuter, akupunktører og øvrige behandlere

Holdstørrelse: max. 20

Pris: kr. 2.700,- kr.

Rabat: Ved tilmelding før d. 20. januar 2024 er din pris kun 2.400,- kr.

Du bruger rabatkoden: ØRE300 ved tilmelding, så får du automatisk rabatten.

Tilmelding: Senest d. 5. februar 2024

Scroll to Top