Undervisere på zoneterapeutuddannelsen

De undervisere, vi bruger på TKZ Skolen, har alle stor erfaring indenfor deres respektive felt og har erfaring med undervisning.
Udover de faste undervisere, så inddrager vi også andre velkvalificerede undervisere og foredragsholdere, hvor det er relevant.
Vores motto er: Der skal de bedste undervisere og fagpersoner til at uddanne de bedste zoneterapeuter.

Tina Tungelund Kristiansen, skoleleder og underviser i zoneterapi

Har siden 2006 arbejdet med zoneterapi i egen klinik og overtog TKZ Skolen i 2008. Undervisningserfaring er ikke et ukendt felt, idet Tina har undervist i sit tidligere job i over 15 år. Tina er oprindelig uddannet bygningsingeniør og har arbejdet som arbejdsmiljø- og proceskonsulent i 12 år, inden hun forlod jobbet for at blive fuldtidsbehandler og skoleleder.

Udover at være zoneterapeut er Tina også ansigtszoneterapeut og har kurser indenfor øreakupunktur, muskelterapi, homøopati og meget andet. www.kliniktungelund.dk

Lone Brøndum, underviser i anatomi & fysiologi, sygdomslære og førstehjælp

Lone har siden 1999 undervist kommende zoneterapeutstuderende i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Lone er uddannet sygeplejerske og udover at undervise på TKZ Skolen, underviser Lone også i sygeplejelære på skoler i det etablerede system og underviser ambulancereddere i ambulancebehandling, samt er tilknyttet som sygeplejekonsulent på behandlings- og opholdssteder.

Lone er førstehjælpsinstruktør og har undervist i dette siden 2005. Derudover har Lone en pædagogisk diplomuddannelse.

Marianne Fjordgård, underviser i kost og ernæring

Marianne Fjordgård er kostvejleder, sundhedscoach og RAB-registreret ernæringsterapeut. Hun har siden 1994 arbejdet som selvstændig kostvejleder og ernæringsterapeut i Grindsted. Samtidigt har hun undervist på forskellige behandleruddannelser, f.eks. på uddannelsen til ernæringsterapeut, uddannelsen til kostvejleder, udddannelsen til kinesiolog, uddannelsen til heilpraktiker og uddannelsen til ernæringscoach. Marianne har skrevet bøgerne "spis dig glad. Depression og vinterdepression" i 1999, "Psoriasis - Nej Tak!" i 2002, "Fordøjelse en fornøjelse" i 2005 og "Hjælp dit ørebarn" i 2012. Hun har stor erfaring i at formidle svært akademisk fagsprog i en let forståelig form.
www.sund-kost.dk

Ketty Emborg, underviser i sundhedspsykologi

Ketty Emborg er psykoterapeut indenfor NLP, kognitiv terapi, krops- og gestaltterapi  og har egen klinik i Billum lidt uden for Varde. Derudover er Ketty også uddannet zoneterapeut, coach, massør, hypnoterapeut, tankefelt terapeut, kst med mere. Ketty har brugt det meste af sit voksne liv på at undervise i forskellige kurser og uddannelser bl.a. indenfor sundhed. Ketty har tidligere været ejer af TKZ Skolen – nemlig fra 2003-2007 – hvor hun underviste zoneterapeut studerende i zoneterapi.
www.kettys-klinik.dk