Bestilling af olier

Bestil dine olier til Engrospris

Som medlem i doTERRA får du 25% rabat på dine bestillinger.

Hvorfor overhovedet vælge doTERRA?

  • det er din garanti for, at olierne er 100%, så du med ro i sindet kan smøre dem på dig, indtage dem og dufte til dem
  • deres brede udvalg af olier, hudpleje, kosttilskud gør det muligt for dig at leve så naturligt og miljørigtigt som du ønsker. Og ekstra bonus: alle deres produkter er enormt drøje i brug.
  • du er med til at støtte og hjælpe bønderne, som leverer råvarerne, så de får en god pris og deres lokal samfund bliver hjulpet på vej.

Når du bliver medlem i doTERRA gennem mig:

  1. Får du Dortea Uggerhøjs oliebog “Der er en olie til alt” (værdi 249,-) i velkomstgave af mig. Helt fra starten i min olierejse har det været min ’oliebibel’.
  2. Inviterer jeg dig ind i min lukkede medlemsgruppe Skab balance, glæde og flow med essentielle olier på Facebook. Derudover får du en invitation til ’Ready’ (hvor Dortea Uggerhøj er kaptajn) samt vores store danske lukkede netværksgruppe TLG. Alle 3 grupper kan noget forskelligt, men til fælles har de et stort netværk og masser af hjælp og sparring.
  3. Du får også 30 min. gratis oliesamtale med mig ca. 2 uger efter, du har modtaget dine første olier, så du kommer godt fra start, og så er du altid velkommen til at booke en gratis oliesamtale med mig, når du har behov for det.

Der er to muligheder, når du tilmelder dig:

  • Wholesale Customer = Almindelig kunde
  • Wellness Advocate = Forretningskollega

Jeg vil foreslå, at du opretter dig som almindelig kunde i første omgang. Du kan altid opgradere til Wellness Advocate når du opdager, hvor fantastiske produkterne er.

Der er ingen binding for dig, når du melder dig ind - du får blot muligheden for at købe dine olier med 25% rabat, så du kan købe dit første kit, og så er det dét - men du kan selvfølgelig også vælge at dykke endnu mere ned i olierne og prøve flere af.

Skulle du nu alligevel have lyst til at prøve flere olier af - eller måske prøve nogle af doTERRA's andre produkter - vil er der faktisk nogle fine muligheder for at få dine olier endnu billigere. Det fortæller jeg dig, rigtig gerne om.

Hvis du selv sammensætter dit første køb af olier via linket herover, og når op på 150 PV (dem kan du se, når du lægger olier  i kurven), så skal du ikke betale medlemskab.

Den bedste deal får du helt klart ved at købe et enrolment kit, der får du mest for pengene.

De priser du ser, når du opretter dig som kunde via mine personlige links (herunder) er inkl. medlemsrabatten og et års medlemskab.

Mine anbefalinger på Enrolment kits:

Home Essentials Kit – Det bedste køb med diffuser og olier, der klarer alt i en almindelig husholdning. Det er det perfekte sæt til dig, der ønsker at dykke ned i olierne og lære dem at kende. Home Essential sættet har 2/3 mere olie (15 ml flasker) end Family sættet (5 ml) for kun den dobbelte pris. Så hvis du virkelig vil udforske olierne, så er dette sæt den bedste deal.
Family Kit – 10 mest brugte olier. Olierne i det her sæt er det samme, som i Home Essential sættet - blot er det kun 5 ml flasker i Family sættet og der følger ingen diffuser med.

AromaTouch™ Diffused – Bedste kit til dig der har klinik og laver behandlinger med f.eks. massage.

Cleanse & Restore Enrolment Kit – Der er til en måneds udrensningskur og med i det er Lifelong Vitality – det bedste kosttilskud af dem alle. Brugervejledninger medfølger så du bliver guidet gennem hele udrensningskuren.

Dansk kundeservice:

Opstår der problemer undervejs med din indmeldelse eller bestilling, så ring endelig til den danske kundeservice:

De har åbent 14.00 -22.00 på alle hverdage – Telefon: 89881085

Oplys dem mit navn: Tina Tungelund Kristiansen og Id-nummer: 7841157

 

Lidt ekstra 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan udvide og løfte din nuværende business med olierne, eller skabe en helt ny virksomhed, så kontakt mig endelig.

Jeg vil elske at se flere fantastiske kvinder løfte deres liv og business med disse skønne olier.

 

Vil du holde en olieaften?

Så kommer jeg gerne hjem til dig eller i din klinik og fortæller om olierne og al deres magi. Det eneste du skal gøre er at samle 5-10 skønne kvinder, så kommer jeg med min oliekasse under armen.

Glæder mig til at byde dig velkommen i doTERRA familien.

Kærligst Tina Tungelund

Scroll to Top