Bestilling af olier

Bestil dine olier til Engrospris

Der er to muligheder, når du tilmelder dig:

  • Wholesale Customer = Almindelig kunde
  • Wellness Advocate = Forretningskollega

Jeg vil foreslå, at du opretter dig som almindelig kunde i første omgang. Du kan altid opgradere til Wellness Advocate når du opdager, hvor fantastiske produkterne er.

Som medlem i doTERRA får du 25% rabat på dine bestillinger.

Når du bliver medlem i doTERRA gennem mig:

  1. Får du Dortea Uggerhøjs oliebog “Der er en olie til alt” (værdi 249,-) i velkomstgave af mig. Helt fra starten i min olierejse har det været min ’oliebibel’.
  2. Inviterer jeg dig ind i min lukkede medlemsgruppe ”Skab balance, glæde og flow med essentielle olier” på Facebook. Derudover får du en invitation til ’Ready’ (hvor Dortea Uggerhøj er kaptajn) samt vores store danske lukkede netværksgruppe TLG. Alle 3 grupper kan noget forskelligt, men til fælles har de et stort netværk og masser af hjælp og sparring.
  3. Du får også 30 min. gratis oliesamtale med mig ca. 2 uger efter, du har modtaget dine første olier, så du kommer godt fra start, og så er du altid velkommen til at booke en gratis oliesamtale med mig, når du har behov for det.

De priser du ser, når du opretter dig som kunde via mine personlige links (herunder) er inkl. medlemsrabatten og et års medlemsskab.

BESTIL ET ENROLMENT KIT  – Bedste deal

BESTIL ET ÅRS MEDLEMSSKAB + SAMMENSÆT SELV DINE OLIER

Hvis du selv sammensætter dit første køb af olier og når op på 150 PV (dem kan du se, når du lægger olier  i kurven), så skal du ikke betale medlemskab.

 

Mine anbefalinger på Enrolment kits:

Home Essentials Kit – Det bedste køb med diffuser og olier, der klarer alt i en almindelig husholdning. Det er det perfekte sæt til dig, der ønsker at dykke ned i olierne og lære dem at kende. Home Essential sættet har 2/3 mere olie (15 ml flasker) end Family sættet (5 ml) for kun den dobbelte pris. Så hvis du virkelig vil udforske olierne, så er dette sæt den bedste deal.
Family Kit – 10 mest brugte olier. Olierne i det her sæt er det samme, som i Home Essential sættet - blot er det kun 5 ml flasker i Family sættet og der følger ingen diffuser med.

AromaTouch™ Diffused – Bedste kit til dig der har klinik og laver behandlinger med f.eks. massage.

Cleanse & Restore Enrolment Kit – Der er til en måneds udrensningskur og med i det er Lifelong Vitality – det bedste kosttilskud af dem alle. Brugervejledninger medfølger så du bliver guidet gennem hele udrensningskuren.

Dansk kundeservice:

Opstår der problemer undervejs med din indmeldelse eller bestilling, så ring endelig til den danske kundeservice:

De har åbent 14.00 -22.00 på alle hverdage – Telefon: 89881085

Oplys dem mit navn: Tina Tungelund Kristiansen og Id-nummer: 7841157

Lidt ekstra 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan udvide og løfte din nuværende business med olierne, eller skabe en helt ny virksomhed, så kontakt mig endelig.

Jeg vil elske at se flere fantastiske kvinder løfte deres liv og business med disse skønne olier.

Glæder mig til at byde dig velkommen i doTERRA familien.

Kærligst Tina Tungelund

Scroll to Top