Den Grønne Træ Drages år 2024

Den grønne træ drages år

 

I den kinesiske astrologi og medicin er hvert år forbundet med et bestemt dyr fra dyrekredsen og et af fem elementer:

træ, ild, jord, metal eller vand.

Samtidig er det en kombination af Yang og Yin energi, der præger året. Alt det som vi arbejder med i den kinesiske medicin og i zoneterapien.

Kombinationen af de her elementer påvirker forskellige aspekter af livet, og giver os et.

Det kinesiske nytår starter senere end vores nytår. I år -2024 – var det kinesiske nytår d. 10. februar, og i år er det den Grønne Træ Drages år.

Dragen

Dragens år er det største, mest potente og mest magiske år i den kinesiske astrologi 🐉

Ud af de tolv kinesiske stjernetegn er dragen det eneste mytiske væsen, der skiller sig ud blandt de dyr, der udgør resten af dyrekredsen. Så vi må forvente, at 2024 bliver et år, der emmer af mystik og magi og viser os alle, at alt er muligt.

Dragens år er ikke blot en periode, der skal passere – det er en portal til det ekstraordinære for dem, der har modet til at træde igennem.

Altså igen taler vi om autenticitet – at være 100% DIG.

Gør du det modsatte – altså vælger ikke at være dig i det du gør, ja så må du forvente, at det kan blive op ad bakke med tænders gnidsel og hovedpiner ’en mas’.

Når vi skal stå 100% i os selv, så er det også vigtigt, at vi arbejder ud fra vores egen visdom, og at vi tør stole på vores intuition, for den skal nok vise os vejen.

Yang og det feminine touch

I 2024 er det træ elementets grundlæggende energi, der vil være fremtrædende. Det er samtidig et Yang år.

Yang repræsenterer den aktive, maskuline og udad orienterede energi. 2024 vil være et år med dynamisk vækst, innovation og handling. Det er en tid for nye begyndelser, kreativitet og gå efter drømme, ambitioner og mål.

Indflydelsen fra træelementet vil motivere til at udnytte vores vitalitet, omfavne forandringer og forfølge drømme og intentioner med energi og entusiasme.

Og husk endelig på, at du kan sagtens være i den her Yang energi UDEN at miste din feminine power, for dels indeholder vi både Yin og Yang – det er nemlig balancen, og netop balance er her kodeordet. Så brug din feminine side til at være i Yang energi i år, så der bliver handling og udvikling, men med afsæt i den blide og bløde tilgang til opgaverne. Lad vær med at forcere det, du gerne vil opnå – sæt i værk og hav tillid til, at det lander lige præcis, som det skal.

Magi, passion, dristighed og nye højder

Dragen opfordrer os til at svæve ud over tvivlens skyer, til at skabe vores skæbner med passion og beslutsomhed. Det er en tid, hvor det umulige bliver muligt, for Dragens magi ligger i at forvandle visioner til realiteter.

Dragens år er ingen almindelig begyndelse på det nye år – det er opvågning af det mest magiske væsen i den kinesiske dyrekreds, der lover en tid med dybtgående transformation og grænseløse muligheder.

Dragen fylder os med dristighed og inspirerer os til at nå ukendte højder, til at udforske uanede dybder og til at opdage den styrke og visdom, som Dragen ser i os alle.

Dragen står for:
Magt, ledelse og dynamik. Det er legemliggørelsen af ånden i ambitioner og innovation, som opfordrer os til at tage modige skridt mod vores mål.

Træ elementet, Yang energierne og Dragens indflydelse

I 2024 er Dragens energi yderligere forstærket af elementet Yang Træ, der giver en følelse af vækst, ekspansion og tilpasningsevne.

Dragens energetiske tilknytning til Yang Træ i år antyder altså en periode med vækst og fornyelse.

Yang Træ repræsenterer styrke, modstandsdygtighed og fleksibilitet, hvilket gør det til et ideelt supplement til Dragens kvaliteter.

Tilsammen symboliserer Dragen og Yang Træ potentialet for transformation og fremskridt.

For dig betyder det, at du i 2024 virkelig bliver opfordret til at udnytte energierne, så du kan forfølge dine drømme og mål, overvinde udfordringerne på vejen, og omfavne de nye muligheder med selvtillid og optimisme.

Vær dristig som Dragen og se mod horisonten af ubegrænsede muligheder.

Tag handling! Og gå mod den fremtid, du ønsker at skabe.

Tiden er moden til transformation, og kraften ligger i os selv til at påvirke en meningsfuld forandring.

Og husk:
De mest kraftfulde transformationer begynder med et enkelt skridt, en dristig drøm eller en stille hvisken fra sjælen.

Træ elementet og sundhedsaspekterne i det element.

Her hører Lever og Galdeblære til. Da 2024 er Yang Træ Dragen år, er det godt at være opmærksom på at holde balancen i de to organsystemer.

En afbalanceret kost, regelmæssig motion, stresshåndtering og begrænset alkoholindtag kan hjælpe med at opretholde de her organers sundhed.

Leveren er forbundet med følelser som vrede, frustration og irritabilitet. I løbet af et Yang Træ Drage år, kan man opleve følelsesmæssige udsving, så lav endelig noget, der skaber ro og balance i Træ elementet. Det kan være meditation, qi gong, åndedrætsøvelser, som kan hjælpe med at balancere disse følelser.

Øjnene hører til i Træ elementet.
Vær opmærksom på skærmtid, så du reducerer belastningen af øjnene, og indtag fødevarer rige på antioxidanter – det hjælper på øjensundheden. Øjnene handler også om at ”se klart”, så ved at passe på dine øjne med reduceret skærmtid, så øger du din evne til at se din vej klart og tydeligt.

Dragen symboliserer styrke, kraft og tilpasningsevne, så her i Yang Træ Dragens år er det godt at have fokus på fysisk og mental fleksibilitet. Yoga og Qi Gong hjælper med at forbedre fleksibiliteten og skaber flow i stagneret energi, som meget nemt kan hobes op i Træ elementet.

Lad din indre Drage skabe en masse magi, transformation og vækst i 2024.

Skab DIT fantastiske og mest magiske år 🐲

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top