Anbefalinger

Lissie

Jeg valgte at starte på zoneterapi uddannelsen, fordi jeg hele mit liv har arbejdet som sosu og ergoterapeut i et sundhedssystem, der alt for ofte ikke virker for hverken borgere eller medarbejdere.

Med en bekymring for at brænde ud eller gå ned med stress samt en stor nysgerrighed for at lære mere, så jeg kunne hjælpe mine medmennesker på en mere meningsfuld måde, valgte jeg at gå igang.

Og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, de fleste dage har jeg svært ved at få armene ned over alt det jeg nu kan udrette med mine hænder og min viden om kinesisk medicin, behandling og diagnosticering og ikke mindst homøopati.

Jeg har kun mødt kompetente og imødekommende undervisere og  du Tina, har været en kæmpe støtte gennem hele processen.

Jeg har udviklet mig som person og som behandler, en helt ny verden har åbnet sig og jeg går rundt med følelsen af at være landet det helt rigtige sted, at jeg er kommet hjem!

Tak for det!

Kærlig Hilsen Lissie.

Lissie Korsgaard

Klinik Korsgaard, Fanø
Sanne nim 3

Inden jeg startede på Anatomi, fysiologi og sygdomslære frygtede jeg, at jeg ikke kunne huske alle de nye ting og begreber, men ved hjælp af Lone’s fantastiske evne til at formidle lykkes det at lære det hele. Gennem hendes undervisning har jeg fået en god forståelse af, hvordan kroppen fungerer.

Lone er en dygtig formidler, super skøn og empatisk – tak for at alt fungerede super godt og meget professionelt. TKZ-Skolen er et dejligt sted at komme.

Susanne Nim

EnerQi.dk, Tistrup
Charlotte Brøsted

For mig har zoneterapeutuddannelsen været en stor personlig udvikling. Jeg har fået nogle kompetencer i min måde at anskue mig selv og mine medmennesker på, som jeg i dag kan bruge, når jeg har klienter i klinikken. 

Jeg vil for alt i verden ikke have undværet meditationerne - og heller ikke at jeg er landet i at med tålmodighed kommer indsigt 😉

Med fra uddannelsen tager jeg en tro på mig selv og en tro på, at jeg kan lykkes. Jeg tager også troen på, at jeg kan gøre en forskel for andre med min viden om den kinesiske tilgang til zoneterapi, og dét at kunne "se" tingene fra flere vinkler. 

Tak Tina ❤️ for at være støttende, motiverende og passioneret.

Charlotte Brøsted

Klinik Brøsted, Skjern
Bente Nørtoft

Min tid på TKZ-skolen i Varde har været en rejse. For mig, der ikke i forvejen var sundhedsfagligt uddannet, er det en helt ny verden at bevæge sig ind i. Jeg har ”opdaget”, hvor fantastisk kroppen er, og ikke mindst hvor spændende den kinesiske tilgang til sygdom og ubalancer i kroppen er. I forløbet lærer man ikke blot, hvordan man udfører zoneterapi, man lærer også noget om sig selv og sine medmennesker.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men undervisningen har aldrig været kedelig eller til overs. Det har altid været spændende at komme til næste undervisningstime, hvor jeg har været sikker på at få ny viden tilført. Tina har en utrættelig gejst til at videreformidle sin viden.

Bente Nørtoft

Hejbøl Zoneterapi, Ølgod
Bjarke Jessen

Det jeg frygtede mest ved at starte på anatomi, fysiologi og sygdomslære var, om jeg kunne få al den nye viden til at sætte sig fast i de grå celler 😉 Men Lone Brøndum har en evne til at forklare ting på en måde, så man fatter det.

Samtidig er Lone engageret og lyttende. At vi så oveni havde et godt sammenhold på holdet er bestemt også noget af det, jeg ikke ville undvære.

Jeg lærte skolen i Varde at kende som et sted, jeg gerne vil komme tilbage til.

Bjarke Jessen

Massør, Massage-Padborg.dk
Annika Brarup

Den største forandring zoneterapeutuddannelsen har givet mig er en mulighed for at starte selvstændig klinik, og jeg vil klart anbefale uddannelsen til alle der interesserer sig for alternativ behandling og som synes, at zoneterapi er fedt. Tina er passioneret, engageret og en vidensbank uden lige, hvilket har været med til, at jeg kunne slippe min bekymring om, jeg kunne lære det.

Mange tak for en fantastisk uddannelse spækket med en enorm mænge teori. Tak for dit engagement i os, Tina. Tak for din overbærenhed når vi frustreret ytrer os om teori, vi endnu ikke forstår. Tak for din urokkelige tro på, at vi nok skal lande, lige der hvor vi har behov for.

Annika Brouer Brarup

Klinik Brarup, Årre
Lene Sønderby (2)

Anatomi, fysiologi og sygdomslære har været super spændende, og Lone gør stoffet spændende og levende. Det fungere rigtig godt for mig, at der er fremlæggelser - det tvinger jo en til at fordybe sig i stoffet. Der har ikke været en eneste gang, hvor jeg har tænkt "øv", når det har været undervisningsaften. Tværtimod. Ingen tvivl om at vi/deltagerne er meget forskellige og kommer med, hver vores - men det har kun været berigende.

At vi kun har været 8 på holdet, gør også at alle skal være på - og jeg tænker bare FEDT - for det gir bare så meget mere.

Inden jeg begyndte at læse var det jo zoneterapi, jeg havde i hovedet og troede egentligt, at det var med fra start - men selvfølgelig skal det ikke være det👍 Basis først - det har fungeret godt.

Lene Sønderby

Varde

Maria Wiede

Da jeg startede på TKZ-Skolen, havde jeg slet ikke forventet den rejse, jeg begav mig ud på. En personlig rejse, som på mærkværdig vis har bragt mig "hjem" - til der hvor jeg hører til, både personligt og fagligt.

Rejsen har været utrolig spændende, og udfordrende, og har i den grad styrket mig, og givet en mig tro på at holde fast i mig selv, og så er rejsen endda langt fra slut endnu. For en uddannelse ved TKZ-Skolen åbner kun døre til en lyst til at videreuddanne sig indenfor alternativ behandling.

TKZ-Skolen er en meget professionel skole med utrolig dygtige undervisere, der fagligt er i en klasse helt for sig. Helt i top! De øser ud af deres viden, og erfaring, og hver og en af dem gør undervisningen helt unik og spændende, og man efterlades ikke med tvivl om, at de kan deres kram. Tina i sig selv er en vidensbank uden lige, og hendes rådgivning, vejledning og undervisning gør, at jeg føler, at jeg kan så meget mere end håndværket som zoneterapeut. Jeg er fuldt ud klædt på til jobbet som zoneterapeut.

Jeg kan absolut kun give TKZ-Skolen de varmeste anbefalinger. TKZ-Skolen er mere end bare en uddannelse som zoneterapeut

Maria Wiede

Hoven
Scroll to Top