Anbefalinger

Rikke Christensen (2)

Gennem halvandet års teoretisk og praktisk skoleforløb, har jeg haft min egen personlig rejse. På TKZ-skolen har jeg haft de bedste forudsætninger, for at blive klædt på til at kunne arbejde som zoneterapeut. Undervisningen har været varieret og planlagt, men der har altid været tid til spørgsmål og de frustrationerne der har opstået undervejs. Derudover har man altid kunne kontakte Tina og få svar på spørgsmål som dukkede op udenfor skoletiden. Jeg har uden tvivl taget den bedste beslutning i mit liv og er spændt på min rejse fremadrettet. En kæmpe tak til Tina for hendes personlighed og store viden, som du er god til at formidle videre, varmeste hilsner fra Rikke 

Rikke Christensen,

Klinik Fodtryk

Bente Nørtoft

Min tid på TKZ-skolen i Varde har været en rejse. For mig, der ikke i forvejen var sundhedsfagligt uddannet, er det en helt ny verden at bevæge sig ind i. Jeg har ”opdaget”, hvor fantastisk kroppen er, og ikke mindst hvor spændende den kinesiske tilgang til sygdom og ubalancer i kroppen er. I forløbet lærer man ikke blot, hvordan man udfører zoneterapi, man lærer også noget om sig selv og sine medmennesker.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men undervisningen har aldrig været kedelig eller til overs. Det har altid været spændende at komme til næste undervisningstime, hvor jeg har været sikker på at få ny viden tilført. Tina har en utrættelig gejst til at videreformidle sin viden.

Bente Nørtoft

Ølgod
Maria Wiede

Da jeg startede på TKZ-Skolen, havde jeg slet ikke forventet den rejse, jeg begav mig ud på. En personlig rejse, som på mærkværdig vis har bragt mig "hjem" - til der hvor jeg hører til, både personligt og fagligt.

Rejsen har været utrolig spændende, og udfordrende, og har i den grad styrket mig, og givet en mig tro på at holde fast i mig selv, og så er rejsen endda langt fra slut endnu. For en uddannelse ved TKZ-Skolen åbner kun døre til en lyst til at videreuddanne sig indenfor alternativ behandling.

TKZ-Skolen er en meget professionel skole med utrolig dygtige undervisere, der fagligt er i en klasse helt for sig. Helt i top! De øser ud af deres viden, og erfaring, og hver og en af dem gør undervisningen helt unik og spændende, og man efterlades ikke med tvivl om, at de kan deres kram. Tina i sig selv er en vidensbank uden lige, og hendes rådgivning, vejledning og undervisning gør, at jeg føler, at jeg kan så meget mere end håndværket som zoneterapeut. Jeg er fuldt ud klædt på til jobbet som zoneterapeut.

Jeg kan absolut kun give TKZ-Skolen de varmeste anbefalinger. TKZ-Skolen er mere end bare en uddannelse som zoneterapeut

Maria Wiede

Care Zoneterapi, Hoven
Lene Sønderby (2)

Anatomi, fysiologi og sygdomslære har været super spændende, og Lone gør stoffet spændende og levende. Det fungere rigtig godt for mig, at der er fremlæggelser - det tvinger jo en til at fordybe sig i stoffet. Der har ikke været en eneste gang, hvor jeg har tænkt "øv", når det har været undervisningsaften. Tværtimod. Ingen tvivl om at vi/deltagerne er meget forskellige og kommer med, hver vores - men det har kun været berigende.

At vi kun har været 8 på holdet, gør også at alle skal være på - og jeg tænker bare FEDT - for det gir bare så meget mere.

Inden jeg begyndte at læse var det jo zoneterapi, jeg havde i hovedet og troede egentligt, at det var med fra start - men selvfølgelig skal det ikke være det👍 Basis først - det har fungeret godt.

Lene Sønderby

Varde

Hanne Lauridsen

Jeg valgte at starte på uddannelsen, da jeg altid har været fascineret af zoneterapiens gode indvirkning på helbredet.

Valgte TKZ-skolen, da beskrivelsen af uddannelsen dér, virkede som det helt rigtige. Anatomi/fysiologi og sygdomslære lød meget spændende at starte med og var bestemt motiveret til at lære om kroppen.

Forventningerne til forløbet har jeg til fulde fået indfriet, og Lone er en knalddygtig underviser, meget kompetent, humor og hjertet på rette sted.

Jeg føler, jeg har fået "værktøjskassen" fyldt op, klar til start af zoneterapimodulet og glæder mig.

Hanne Lauridsen

Tarm
Scroll til toppen