Kurser

Japansk Lifting - modul 1

RAB Kursus

Ny dato Juni 2024

Japansk Lifting er en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og helt naturlig metode til ansigtsløft udviklet af den internationalt kendte Lone Sørensen.

Japansk Lifting kombinerer orientalsk terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

Et kursus både du og dine klienter vil elske!

Hvad fødderne fortæller - del 1

De magiske fødder

Vores fødder er et spejl af vores krop, sind og sjæl. Når vi kigger på fødderne, kigger vi også ind bag vores personlighed, og ved at 'læse' fødderne får vi muligheden for bedre at kunne vejlede vores klienter til at kigge på tanke- og handlemønstre, som er uhensigtsmæssige.

På kurset her vil Carolina Puck indføre dig i den vidunderlige verden af føddernes fortællinger.

kurset giver 8 RAB-timer

Japansk Crystal lifting - modul 2

Ny dato september 2024

Japansk Crystal lifting er modul 2 på Lone Sørensens populære Japansk Lifting.

På modul 2 skal du blandt andet arbejde med krystal skeer og sten, så du udover at lære nye teknikker til naturlig ansigtsløft også skal arbejde med det følelsesmæssige og spirituelle. Klar kvarts krystal er nemlig den krystal, der opmuntrer til følelsesmæssig klarhed og renhed i hjertet, åndelig indsigt, oplysning, fred og ro.

Et kursus både du og dine klienter vil elske!

3 timers opdatering i førstehjælp

RAB kursus - MAJ og SEPTEMBER 2024

Kurset er for dig, der skal have opdateret dit førstehjælpskursus. Når du har et godkendt førstehjælpskursus, skal du inden for 2 år have et vedligeholdelseskursus, som opdaterer dig på den nyeste viden.

 

Muskulær Zoneterapi - del 2

På del 2 dykker vi ned i organstyrede muskler, og du skal lære om de såkaldte alarmpunkter, så du kan 'afkode' når der er energetiske ubalancer.

Du lærer også om spejling af meridianer på fødderne, så du kan arbejde med meridianerne fra fødderne.

Kort sagt - du lærer på del 2, hvordan du kobler den vestlige tilgang med den østlige - den fysiske tilgang med den følelsesmæssige.

Igennem hele uddannelsen vil Christian Slot på kyndig vis indføre dig i denne fantastiske og unikke behandlingsmetode.

Kurset giver 45 RAB-timer

Hvad fødderne fortæller - del 2

De magiske fødder

Kursus 2 er en fortsættelse af kursus 1, men denne gang går vi et skridt videre og dykker ned i de forskellige systemer og deres holistiske/psykiske betydning.

På del 2 arebdjer vi med, hvad det er kroppen prøver at fortælle, når den gør ondt, eller når der er ubalancer, så du kan hjælpe dine klienter til at ændre på dét, der skal til for at skabe balance i kroppen.

Kurset giver 8 RAB-timer

Praxis Vertebralis - modul 1

Kurset giver 15 RAB timer

Med praxis vertebralis behandles muskelproblemer og andre smerter med posturologisk årsag nemt og med hurtige og holdbare resultater.

Den Tibetanske Fod Refleksterapi er en neurologisk teknik, som er udviklet af Lone Sorensen. Med teknikken bliver du i stand til at genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt.

Ansigts Refleksterapi Uddannelse - 2024

RAB timer

Holdstart 2024

Ansigtszone- og refleksterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med Ansigtszone- og refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer.

Kurset giver RAB timer for dig, der er zoneterapeut.

Muskulær Zoneterapi - del 1

Holdstart august 2025

Alle kroppens muskler er afspejlet på fødderne, og når du lærer at lokalisere de enkelte muskler og hvordan spænding i den enkelte muskelzone registreres, så lærer du også hvordan du omsætter det hele til behandling.

Kort sagt - du lærer i princippet at udføre en massage af kroppen via de muskulære zoner!

Igennem hele uddannelsen vil Christian Slot på kyndig vis indføre dig i denne fantastiske og unikke behandlingsmetode.

Kurset giver 40 RAB-timer

Zoneterapiens ABC

Weekend for dig der er nysgerrig på, hvad zoneterapi er. På kurset lærer du grundlæggende zoneterapi teknikker til blandt en øm nakke og ryg, og så lærer du, hvordan du kan skabe ro i kroppen og en god nattesøvn.

Kurset er også for dig, der overvejer zoneterapeut uddannelsen, men gerne lige vil snuse til metoden, før du melder dig til.

Ørezoneterapi - FULDT BOOKET

Kurset giver 14 RAB timer

Ørezoneterapi for første gang på TKZ-Skolen i Varde! Med Stefanie Sabounchain fra USA.

Lær at behandle via reflekszoner i ørerne - helt uden nåle, blot med dine fingre. Især smertebehandling via ørereflekserne er uovertruffen effektiv.

 

Essentiel zoneterapi - chakra

Workshoppen giver 5,5 RAB timer

Workshop hvor du lærer at arbejde med chakra systemet på fødder OG hvor du lærer at kombinere med essentielle olier.

Når du arbejder med chakra systemet via fødder og kobler essentielle olier på, så får du en behandling som er mere effektiv, og du vil opleve at opnå bedre resultater med dine klienter.

 

Feminint Business Flow

Forløbet er for dig, der gerne vil skabe mere flow og overskud i din solovirksomhed.

Det er ikke nok at tænke på, hvad der du gerne vil - du er også nødt til at handle! Nogle gange kan det  bare være lidt uoverskueligt - hvor skal jeg starte og slutte? og hvor vil jeg egentlig hen med min klinik. Og hvordan kombinerer jeg det med den feminine energi, der rummer så meget power? Det - og meget mere - for du hjælp til på Feminint Business Flow.

Scroll to Top