Kurser

Japansk Cosmo Lifting - modul 1

! NY DATO - August 2021

RAB Kursus

Japansk Cosmo Lifting en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft udviklet af den internationalt kendte Lone Sørensen.

Japansk Cosmo Lifting kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

Et kursus både du og dine klienter vil elske!

Bipolar Refleksterapi

RAB Kursus

De fleste mennesker lever et liv i ubalance med sansemæssig overstimulering og indre uro til følge. De sygdomme, der følger i kølvandet, er utallige. Vi har derfor alle, mere end nogen sinde før, brug for sikre metoder, der er lige ved hånden, nemme at lære og giver den effekt, som vi har brug for!

Lær kunsten at finde og trykke på de særligt udvalgte, forbundne zoner og punkter i såvel ANSIGT som på FØDDER. Lær at gøre det i den rette rækkefølge og mængde, og skab en verden til forskel.

Blid behandling til forløsning af gamle trauma og stress.

Japansk Crystal lifting modul 2

NYE DATOER  - August 2021

Japansk Crystal Lifting er modul 2 på Lone Sørensens populære Japansk Cosmolifting.

På modul 2 skal du blandt andet arbejde med krystal skeer og sten, så du udover at lære nye teknikker til naturlig ansigtsløft også skal arbejde med det følelsesmæssige og spirituelle. Klar kvarts krystal er nemlig den krystal, der opmuntrer til følelsesmæssig klarhed og renhed i hjertet, åndelig indsigt, oplysning, fred og ro.

Et kursus både du og dine klienter vil elske!

De magiske fødder

Hvad fødderne fortæller - del 1

Vores fødder er et spejl af vores krop, sind og sjæl. Når vi kigger på fødderne, kigger vi også ind bag vores personlighed, og ved at 'læse' fødderne får vi muligheden for bedre at kunne vejlede vores klienter til kigge på tanke- og handlemønstre, som er uhensigtsmæssige.

På kurset her vil Carolina Puck indføre dig i den vidunderlige verden af føddernes fortællinger.

Kurset giver 8 RAB-timer

3 timers vedligeholdelses i førstehjælp

RAB kursus - maj 2021

Dette kursus er for dig, som har et godkendt førstehjælpskursus, som du har taget inden for de sidste 2 år. Inden de 2 år udløber skal du have et vedligeholdelseskursus, som opdaterer dig på den nyeste viden.

De magsike fødder

Hvad fødderne fortæller - del 2

Kursus 2 er en fortsættelse kursus I, hvor vi går et skridt videre og dykker ned i de forskellige systemer og deres holistiske/psykiske betydning.

På del 2 arbejder vi med, hvad det er kroppen prøver at fortælle, når den gør ondt, eller når der er ubalancer, så du kan hjælpe dine klienter til at ændre på dét, der skal til for at skabe balance i kroppen.

Kurset giver 8 RAB-timer

førstehjælp

12 timers førstehjælps kursus

For at kunne blive RAB-godkendt kræves det i de fleste foreninger, at du i din uddannelse har 12 timers førstehjælpskursus.

 

PV

Praxis Vertebralis - modul 1

RAB kursus

Med praxis vertebralis behandles muskelproblemer nemt og med hurtige og holdbare resultater. Andre smerter med posturologisk årsag kan ligeledes effektiv behandles med praxis vertebralis – med gode og holdbare resultater.

MMT6

Mørkeberg Muskel Terapi

Mørkeberg Muskel Terapi - MMT - er en kombination af forskellige behandlingsprincipper, der giver dig unikke behandlingsmuligheder og -resultater på en måde, som ikke er nedslidende for dig og samtidig er effektfuld for klienten/patienten.

39 RAB-timer får du, som zoneterapeut og massør

authorized-danmark

Ansigts Refleksterapi Uddannelse

RAB timer

Facial refleksterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med facial refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer.

Kurset giver RAB timer for dig, der er zoneterapeut.

Scroll til toppen