Kurser

japansk

Japansk Cosmo Lifting

Japansk Cosmo Lifting en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft udviklet af den internationalt kendte Lone Sørensen.

Japansk Cosmo Lifting kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og primitive sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

Et kursus både du og dine klienter vil elske!

Succes

Design din succes i klinikken

at være den dygtigste behandler er ingen garanti for succes. Du skal også have styr på din forretning.

Jesper Hollensberg, Heilpraktikerskolen

På denne dag er det lige dét du får - en køreplan til succes i din klinik.

Overlad det ikke til tilfældighederne, om din klinik bliver en succes - sæt selv kursen.

MMT6

Mørkeberg Muskel Terapi

Mørkeberg Muskel Terapi - MMT - er en kombination af forskellige behandlingsprincipper, der giver dig unikke behandlingsmuligheder og -resultater på en måde, som ikke er nedslidende for dig og samtidig er effektfuld for klienten/patienten.

39 RAB-timer får du, som zoneterapeut og massør

authorized-danmark

Ansigts Refleksterapi Uddannelse

Facial refleksterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med facial refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer.

Kurset giver RAB timer for dig, der er zoneterapeut.

førstehjælp

3 timers vedligeholdelses i førstehjælp

Dette kursus er for dig, som har et godkendt førstehjælpskursus, som du har taget inden for de sidste 2 år. Inden de 2 år udløber skal du have et vedligeholdelseskursus, som opdaterer dig på den nyeste viden.

hvad fødderne fortæller

Hvad fødderne fortæller - del 1

Vores fødder er et spejl af vores krop, sind og sjæl. På kurset her vil Carolina Puck indføre dig i den vidunderlige verden af føddernes fortællinger.

Kurset giver 8 RAB-timer

førstehjælp

12 timers førstehjælps kursus

For at kunne blive RAB-godkendt kræves det i de fleste foreninger, at du i din uddannelse har 12 timers førstehjælpskursus.

 

hvad fødderne fortæller

Hvad fødderne fortæller - del 2

Kursus 2 er en fortsættelse og opsamling fra kursus I, hvor vi går et skridt videre og dykker ned i de forskellige systemer og deres holistiske/psykiske betydning.
Hvad er det kroppen prøver at fortælle, når det gør ondt, eller når der er ubalancer.

Kurset giver 8 RAB-timer

PV

Praxis Vertebralis - modul 1

Med praxis vertebralis behandles muskelproblemer nemt og med hurtige og holdbare resultater. Andre smerter med posturologisk årsag kan ligeledes effektiv behandles med praxis vertebralis – med gode og holdbare resultater.

Bipolar 1

Bipolar Refleksterapi

Lær kunsten at finde og trykke på de særligt udvalgte, forbundne zoner og punkter i såvel ANSIGT som på FØDDER. Lær at gøre det i den rette rækkefølge og mængde, og skab en verden til forskel.

Blid behandling til forløsning af gamle trauma og stress.

Scroll til toppen