Kurser

De magiske fødder

Hvad fødderne fortæller - del 1

Vores fødder er et spejl af vores krop, sind og sjæl. Når vi kigger på fødderne, kigger vi også ind bag vores personlighed, og ved at 'læse' fødderne får vi muligheden for bedre at kunne vejlede vores klienter til kigge på tanke- og handlemønstre, som er uhensigtsmæssige.

På kurset her vil Carolina Puck indføre dig i den vidunderlige verden af føddernes fortællinger.

Kurset giver 8 RAB-timer

De magsike fødder

Hvad fødderne fortæller - del 2

Kursus 2 er en fortsættelse kursus I, hvor vi går et skridt videre og dykker ned i de forskellige systemer og deres holistiske/psykiske betydning.

På del 2 arbejder vi med, hvad det er kroppen prøver at fortælle, når den gør ondt, eller når der er ubalancer, så du kan hjælpe dine klienter til at ændre på dét, der skal til for at skabe balance i kroppen.

Kurset giver 8 RAB-timer

Optimal ernæring

Hvad er optimal ernæring?

Hvordan støtter vi vores klienter til sundere og mere nærende kost?

Hvad er 'oppe' i tiden lige nu....

Det er blot nogle af de emner, vi skal omkring på forløbet i Optimal ernæring, som er et forløbet både for dig, der er uddannet behandler og for dig, der skal have en RAB godkendelse.

Kurset giver 25 RAB timer

Sundhedspsykologi for behandlere

Kurset klæder dig på til at kunne støtte din klient i de forandringer, som hun ønsker.

Det er kurset til dig, som er under uddannelse til behandler, men det kan også følges af dig, som har været i faget i mange år, men trænger til at blive inspireret og få nye input.

 

Kurset giver 50 RAB timer

førstehjælp

12 timers førstehjælps kursus

For at kunne blive RAB-godkendt kræves det i de fleste foreninger, at du i din uddannelse har 12 timers førstehjælpskursus.

 

3 timers vedligeholdelses i førstehjælp

RAB kursus - maj 2021

Dette kursus er for dig, som har et godkendt førstehjælpskursus, som du har taget inden for de sidste 2 år. Inden de 2 år udløber skal du have et vedligeholdelseskursus, som opdaterer dig på den nyeste viden.

authorized-danmark

Ansigts Refleksterapi Uddannelse

RAB timer

Facial refleksterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med facial refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer.

Kurset giver RAB timer for dig, der er zoneterapeut.

PV

Praxis Vertebralis - modul 1

RAB kursus

Med praxis vertebralis behandles muskelproblemer nemt og med hurtige og holdbare resultater. Andre smerter med posturologisk årsag kan ligeledes effektiv behandles med praxis vertebralis – med gode og holdbare resultater.

Scroll til toppen