Kurser

Essentiel zoneterapi

Kurset 13 RAB timer

Kursus hvor du lærer at skabe flow og balance via fødderne OG hvordan du kombinerer din behandling med essentielle olier.

To dage med fokus på immunsystemet, fordøjelsen og hormonsystemet.  Udgangspunktet i behandlingen på fødderne er den kinesiske medicin.

Når du arbejder med viden fra den kinesiske medicin kombineret med zoneterapien og kobler essentielle olier på, så får du en behandling som er mere effektiv, og du vil opleve at opnå bedre resultater med dine klienter.

 

Optimal ernæring

Hvad er optimal ernæring?

Hvordan støtter vi vores klienter til sundere og mere nærende kost?

Hvad er 'oppe' i tiden lige nur...

Det er blot nogle af de emner, vi skal omkring på forløbet i Optimal ernæring.

Det er et forløb både for dig, der er uddannet behandler og for dig, der skal have en RAB godkendelse.

Kurset giver 25 RAB timer

De magiske fødder

Hvad fødderne fortæller - del 1

Vores fødder er et spejl af vores krop, sind og sjæl. Når vi kigger på fødderne, kigger vi også ind bag vores personlighed, og ved at 'læse' fødderne får vi muligheden for bedre at kunne vejlede vores klienter til kigge på tanke- og handlemønstre, som er uhensigtsmæssige.

På kurset her vil Carolina Puck indføre dig i den vidunderlige verden af føddernes fortællinger.

Kurset giver 8 RAB-timer

Japansk Lifting - modul 2

Japansk Lifting - modul 2

APRIL 2023

RAB Kursus

Japansk Crystal Lifting er modul 2 på Lone Sørensens populære Japansk Lifting.

På modul 2 skal du blandt andet arbejde med krystal skeer og sten, så du udover at lære nye teknikker til naturlig ansigtsløft også skal arbejde med det følelsesmæssige og spirituelle. Den klare kvarts krystal er nemlig den krystal. der opmuntrer til følelsesmæssig klarhed og renhed i hjertet, åndelig indsigt, oplysning, fred og ro.

Et kursus både du og dine klienter kommer til at elske!

De magsike fødder

Hvad fødderne fortæller - del 2

Kursus 2 er en fortsættelse kursus I, hvor vi går et skridt videre og dykker ned i de forskellige systemer og deres holistiske/psykiske betydning.

På del 2 arbejder vi med, hvad det er kroppen prøver at fortælle, når den gør ondt, eller når der er ubalancer, så du kan hjælpe dine klienter til at ændre på dét, der skal til for at skabe balance i kroppen.

Kurset giver 8 RAB-timer

Ansigts Refleksterapi Uddannelse - 2023

RAB timer

Holdstart september 2023

Ansigtszone- og refleksterapi er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/sygdomme og derved bringes i balance.

Med Ansigtszone- og refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer/sygdomme, muskelsmerter og spændinger samt stressrelaterede problemer.

Kurset giver RAB timer for dig, der er zoneterapeut.

Muskulær Zoneterapi - del 1

Holdstart september 2023

Alle kroppens muskler er afspejlet på fødderne, og når du lærer at lokalisere de enkelte muskler og hvordan spænding i den enkelte muskelzone registreres, så lærer du også hvordan du omsætter det hele til behandling.

Kort sagt - du lærer i princippet at udføre en massage af kroppen via de muskulære zoner!

Igennem hele uddannelsen vil Christian Slot på kyndig vis indføre dig i denne fantastiske og unikke behandlingsmetode.

Kurset giver 40 RAB-timer

3 timers vedligeholdelses i førstehjælp

RAB kursus - Maj 2023

Dette kursus er for dig, som har et godkendt førstehjælpskursus, som du har taget inden for de sidste 2 år. Inden de 2 år udløber skal du have et vedligeholdelseskursus, som opdaterer dig på den nyeste viden.

Praxis Vertebralis - modul 1

Kurset giver 15 RAB timer

Med praxis vertebralis behandles muskelproblemer og andre smerter med posturologisk årsag nemt og med hurtige og holdbare resultater.

Den Tibetanske Fod Refleksterapi er en neurologisk teknik, som er udviklet af Lone Sorensen. Med teknikken bliver du i stand til at genoprette balancen i kroppen både fysisk, kemisk, biologisk og mentalt.

førstehjælp

12 timers førstehjælps kursus

For at kunne blive RAB-godkendt kræves det i de fleste foreninger, at du i din uddannelse har 12 timers førstehjælpskursus.

Næste hold juni 2023

 

Japansk Lifting - modul 1

Japansk Lifting - modul 1

NYE DATOer på vej

RAB Kursus

Japansk Lifting er en ikke-kirurgisk, ikke-invasiv og naturlig metode til ansigtsløft udviklet af den internationalt kendte Lone Sørensen.

Japansk Lifting kombinerer orientalske terapeutiske metoder, kinesisk og japansk akupressur og sydamerikanske indianeres behandlingsteknikker.

Et kursus både du og dine klienter vil elske!

Business Flow forløb

Forløbet er for dig, der gerne vil skabe mere flow og overskud i din solovirksomhed.

Det er ikke nok at tænke på, hvad der du gerne vil - du er også nødt til at handle! Nogle gange kan det  bare være lidt uoverskueligt - hvor skal jeg starte og slutte? og hvor vil jeg egentlig hen med min klinik. Det - og meget mere - for du hjælp til på Business Flow forløbet.

Essentiel zoneterapi - chakra

Workshoppen giver 5,5 RAB timer

Workshop hvor du lærer at arbejde med chakra systemet på fødder OG hvor du lærer at kombinere med essentielle olier.

Når du arbejder med chakra systemet via fødder og kobler essentielle olier på, så får du en behandling som er mere effektiv, og du vil opleve at opnå bedre resultater med dine klienter.

 

Muskulær Zoneterapi - del 2

På del 2 dykker vi ned i organstyrede muskler, og du skal lære om de såkaldte alarmpunkter, så du kan 'afkode' når der er energetiske ubalancer.

Du lærer også om spejling af meridianer på fødderne, så du kan arbejde med meridianerne fra fødderne.

Kort sagt - du lærer på del 2, hvordan du kobler den vestlige tilgang med den østlige - den fysiske tilgang med den følelsesmæssige.

Igennem hele uddannelsen vil Christian Slot på kyndig vis indføre dig i denne fantastiske og unikke behandlingsmetode.

Kurset giver 45 RAB-timer

Scroll to Top