Zoneterapiens ABC

En weekend med fokus på basis zoneterapi, for dig der er nysgerrig på, hvad zoneterapi kan og for dig, der gerne vil lære nogle basale og enkle teknikker – lige til at gå hjem og bruge.

 

Det lærer du i løbet af weekenden

 • Hvordan du med zoneterapiteknikker kan hjælpe ved blandt andet nakkesmerter
 • Hvordan du kan være med til at skabe ro og balance i kroppen
 • Og nogle af de grundlæggende teorier indenfor den kinesiske medicin, som bruges i zoneterapien

Du får mulighed for at få stillet din nysgerrighed i forhold til, hvad zoneterapi egentlig er for noget – og hvad det kan. Vi kommer også lidt ind omkring, hvordan du kan bruge zoneterapien enten på dine nærmeste og hvis du drømmer om at blive uddannet zoneterapeut med egen klinik.

Zoneterapiens ABC er et kursus til dig, som vil snuse til, hvad du kan bruge zoneterapi til, og det er for dig, der overvejer, om du vil med zoneterapeutuddannelsen med gerne vil prøve lidt inden opstart.

Det er også kurset til dig, der synes at kinesiske medicin, zoneterapi og det at arbejde med årsagen bag et symptom er mega spændende, og for dig der brænder for at gøre en forskel for andre.

Du kan deltage på kurset uanset, om du overvejer at tage en zoneterapeut uddannelse, eller du blot har lyst til at lære noget nyt, og få nogle teknikker med hjem, som du kan bruge på familien og dine nærmeste.

På kurset kommer du til at høre om nogle af grundprincipperne bag zoneterapien og den kinesiske medicin.

Du vil få kendskab til:

 • Organ-uret, der er vores biologiske ur
 • Meridian banerne, som er vores ’ledningsnet’ og dem der sørger for at sender energi rundt i kroppen
 • Yin og yang – den evige balance i ALT
 • Hvordan kroppen er spejlet under fødderne

Jeg vil også give dig en introduktion til, hvorfor jeg mener, at det er så vigtigt, at vores udgangspunkt netop er den kinesiske medicin, når vi taler om balance i kroppen.

Vi skal tale om energi og det at skabe flow i kroppen og energisystemet for at afbalancere dér, hvor der er opstået ubalancer i vores krop, og hvor det viser sig som gener og smerter. Det er her zoneterapien er genial!

Det bliver en weekend, hvor vi skifter mellem teori og praktik – du skal høre om nogle af principperne og så skal du selvfølgelig prøve at arbejde på fødderne, så du kan blive fortrolig med teknikkerne inden weekenden er omme.

Da vi skal øve og træne, så kommer du til både at give og modtage zoneterapi.

Når weekenden er slut, så vil du blandt andet være i stand til at hjælpe dine nærmeste, når de oplever fysiske smerter i blandt andet nakken og ryggen.

Du vil også kunne give en behandling på fødderne, der er med til at skabe ro hos den, du giver behandlingen.

Og så vil du få nogle fif til, hvad du kan gøre, når det er svært at sove.

VIGTIGT! – vær venligst opmærksom på, at du ikke bliver zoneterapeut efter et weekend kursus – det du har lært er nogle teknikker til ’hjemme brug’.

Prisen for hele weekenden er 1.495,- kr.

Med i prisen får du:

 • Kaffe, the, vand og snack
 • Kursus materialer

Du medbringer selv:

 • Papir og noget at skrive med
 • Frokost
 • Højt humør og spørgelyst

Lidt om Tina Tungelund Kristiansen:
Udover at eje og drive TKZ-Skolen, hvor hun underviser i zoneterapi, er Tina også zoneterapeut og clairvoyant rådgiver. Tina har undervist i mere end 20 år og elsker at inspirere med sin levende og engagerede tilgang til deltagere.

 

 

Underviser: Tina Tungelund Kristiansen, skoleleder og zoneterapeut

Dato: Lørdag d. 27. januar 2024 - søndag d. 28. januar 2024, kl. 9 - 16

Sted: TKZ-Skolen | Ndr. Boulevard 86C | 6800 Varde

Holdstørrelse: max. 16

Pris: kr. 1.495,- kr. Hvis du vælger at tilmelde dig zoneterapeut uddannelsen, så fratrækker vi 1.495,- kr. fra prisen på zoneterapi modulet.

Tilmelding: senest d. 10. januar 2024

Scroll to Top