Ansigts Refleksterapi behandling

Ansigts Refleksterapi - også kendt som ansigts zoneterapi - er den originale metode udviklet af Lone Sørensen.

Det er en ny og moderne behandlingsteknik, hvor hele kroppen via reflekszoner og punkter i ansigtet behandles for symptomer/ubalancer og derved bringes i balance.

 

Ansigts Refleksterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien.

Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling. Derefter efterbehandles via stimulering af punkter, som er kombineret ud fra orientalsk medicins grundprincipper, antikke indianske behandlingsformer, meridianteorien, sammenfattet med neuro-anatomiske observationer samt viden om det centrale nervesystem.

Ansigts Refleksterapi kan for eksempel bruges til dig, der lider af:

depression, stress, migræne, parkinson, barnløshed eller nakke/skulder spændinger, hofteproblemer og meget, meget mere

Behandlingen kan også bruges som led i genoptræning ved alle typer hjerne- og neurologiske dysfunktioner, da Ansigts Refleksterapi er grundpillen i et langt større specialudviklet behandlingssystem sammensat og videreudviklet på baggrund af meget gammel og helt ny viden fra hele verden.

Ansigts Refleksterapi afslapper musklerne i hele kroppen, forbedrer fordøjelsen og aktiverer kroppens selvhelbredende processer. Gennem behandlingen påvirkes hormon- og lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstoffer øges.

Behandlingen hjælper også overspændte muskler til at genfinde oprindelig form og funktion – f.eks. efter træning eller anden belastning.

Ansigts Refleksterapi er samtidig særdeles effektiv ved emotionelle/mentale ubalancer, som mange lider af i en stresset hverdag.

Scroll to Top