Nyheder

Fantastisk mulighed i april måned!

dōTERRA har forlænget sit tilbud, hvor du får 3 lækre olier + en ekstra med, når du handler for 200 PV.

De 3 olier er Balance, Adaptive og Motivate, og alle 3 får du som 10 ml touch olie – dvs. det er lige til at rulle på.

Udover de 3 rollere, så får du faktisk også Palmarosa med – gratis.

Når du køber et startkit – f.eks. Home Essential kittet – så har du opnået de 200 PV, og får dermed 4 ekstra olier sammen med de startkit.

Hvis du hellere vil sammensætte dit eget startkit, så kan du sagtens gøre det. Måske er du mere til lækker hudpleje, naturlige rengøringsmidler eller også har du bare nogle andre olier, du hellere vil prøve af end dem, der er i startkittene. Det er alt sammen muligt, blot din samlede ordrer lander på 200 PV.

PV – står for Personale Volume – og er et point system dōTERRA køre med.

Hvis du starter med Home Essential kittet, så indeholder sættet de 10 mest brugte olier. For dig betyder det, at du starter ud med et sæt, der dækker rigtig mange behov, og kan bruges af hele familien. Home Essentials sættet er faktisk det, jeg startede ud med, og det gav mig et rigtig godt udgangspunkt for at lære olierne at kende.

Du kan læse en beskrivelse af olierne i Home Essential kittet her: Essentielle olier

De 3 rollere der følger med får du en kort beskrivelse af her:

Balance: Blød energi til at berolige og grounde os. Balance er god til at genskabe vores indre flow, når vi har en tendens til at føle os ubalancerede eller glemme at lytte indad. Den lærer os at være vedholden ved at hjælpe os til at være i nuet med en plan eller ide helt ind til den er realiseret.

Adaptive: Er en blanding som hjælper os med at gå fra uro til indre ro på kort tid. Frygt, bekymring og trangen til at kontrollere erstattes af en dyb ro. Vi lander i forståelsen af, hvad vi skal tage ansvar for, og hvad der ikke er vores opgave. Tillid, tryghed og frihed. Vi bliver i stand til hurtigt at tilpasse os forandringer og mærker en indre ro. Fra roen kan vi begynde at få bevidsthed på de følelser, som skaber myldertankerne og hvordan vi kan slippe dem.

Motivate: En blanding der giver opbakning, motivation og inspireret handling. Giver vilje og evne til at gå med de intuitive impulser. Støtter evnen til at stå stærkt ved forhindringer, begrænsninger og udfordringer. Ideel når vi udsætter og hænger fast i tilløbet, der altid er det sværeste. Oplagt til tungere opgaver, vi ikke er klar til at slippe. Motivate hjælper os i gang, og derfra genetableres flowet.

Den fjerde olie du får med gratis er Palmarosa. Det er en olie, der er skøn at bruge, når du mediterer, da den er med til at åbne hjertet og det tredje øje. Den hjælper os med at stå stærkt i vores følelser og lande i tryghed.

Når du melder dig ind som nye kunde, får du faktisk en ekstra bonus med. Du får nemlig Dortea Uggerhøj’s oliebog ”Der er en olie til alt” – personligt har bogen de sidste 3 år været min ’oliebibel’, og jeg har allerede slidt flere eksemplarer op.

Du kan melde dig ind via linket her >>>

Men vil du gerne, at jeg hjælper dig med det, så skriv til mig på mail@kliniktungelund.dk , så finder vi en tid, hvor jeg kan hjælpe dig i gang. Vi laver sign op delen sammen online – det er mega nemt og hurtigt.

Jeg holder også en workshop om doTERRA olierne tirsdag d. 12. april kl. 19.00 -20.30, du er hjertelig velkommen til at komme og høre, dufte og smage. Det er ganske gratis og uforpligtende, du skal blot tilmelde dig via mail: mail@kliniktungelund.dk

Når du melder dig ind i dōTERRA via mig, så får du adgang til nogle fantastiske oliegrupper bla. Team Lavt Gærde og Ready to take off. Det er lukkede grupper, hvor der er masser af sparring, hjælp og inspiration at hente.

Scroll til toppen