Nyheder

Ekstra godter til dig, når du bliver medlem inden 17. november!

I november måned er jeg med på en ny runde af Diamond club i dōTERRA. Det er et træningsforløb, hvor jeg og mine byggere i samarbejde med Dortea Uggerhøj arbejder med, hvordan vi bedst formidler budskabet om de skønne olier. Det gør vi blandt andet ved at afholde workshops - både online og fysiske workshops.

Men du er også inviteret med i en særlig gratis 45 dages challenge:

Sund og Spændstig - indefra og ud.

- halvanden måned hvor vi skal bruge MetaPWR systemet fra doTERRA til at slippe buler på låret, arbejde med mere fleksible led og skabe bedre velvære i maven.

Det bliver din mulighed for at prøve det fantastiske collagen produkt fra doTERRA SAMTIDIG med, at du får vejledning fra mig og kostvejleder Heidi Foldager fra Optimal Kost.

 

Hvad betyder det for dig?

For dig betyder det, at du får du ekstra gode tilbud, som f.eks. en gratis olie med i købet OG så får du Dortea Uggerhøjs bog "der er en olie til alt", når du melder dig ind i doTERRA inden d. 17. november. "Der er en olie til alt" er i min verden én af de bedste olie bøger, der er skrevet ❤ jeg har allerede slidt min bog op.

 

Hvordan får jeg fingrene i de ekstra olier?

Du skriver til mig på mail@kliniktungelund.dk, at du gerne vil høre mere og så aftaler vi to, hvornår vi mødes online. Vi gør det på zoom, skype eller messenger - hvad der passer dig bedst.

Her tager vi en snak om, hvad olierne er, hvad du kan bruge dem til i forhold til lige præcis dét, du har brug for.

 

Du er også velkommen til at kigge lidt rundt på min olieside: https://www.mydoterra.com/tinatungelundkristiansen

Og her kan du læse en kort præsentation af nogle af olierne her: Essentielle olier

 

Scroll to Top