Muskulær Zoneterapi – del 1

RAB uddannelse 

Muskulær Zoneterapi er en effektiv, kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på. Metoden er udviklet af Christian Slot, og hans formål med denne særlige zoneterapi er at kunne behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser, dels at sætte begrebet balance i højsædet. Det er både en balance fordelt via rygsøjlen og en energetisk balance. De to ting hører uløseligt sammen, men i forhold til opbygning af uddannelsen bliver de præsenteret på henholdsvis del 1 og 2, for til at sidste at blive koblet sammen til en samhørende balance.
Her på del 1 lærer du at palpere og at teste de fleste af føddernes muskelzoner. Zonerne giver dig dermed et fantastisk indblik i kroppens spændinger og byder samtidig ind med en unik behandling af de fleste muskulære og hvirvelmæssige lidelser.
På del 1 lærer du i princippet at udføre en massage via de muskulære zoner.

Samtidig lærer du vigtige teknikker, der i mest arbejder på det følelsesmæssige, men som samtidig har kraftige virkninger i det muskulære.
Del 1 starter med grundforståelsen af balance fordelt gennem rygsøjlen. Til det introducerer Christian 'kasseforståelsen'.

Princippet i 'Kasseforståelsen' er at se rygsøjlen som 4 kasser. Hver kasse er "stablet" ovenpå hinanden - og påvirkes dermed af kassen under. Den nederste "kasse" svarer til bækkenet med alle knogler og muskler, som er i dette. I bækkenet er det vigtigste element sacroiliacaleddet. For at kunne behandle til fuld funktion og bevægelighed er der behov for at kunne alle de muskler, der hører til i dette område. Med andre ord - du lærer, hvor på fødderne zonerne til alle muskler i dette område er, samt hvordan de føles, når musklerne har fejlspænding og naturligvis også, hvordan de så skal behandles.

På samme måde fortsættes i de "øvrige" kasser, og selvfølgelig kigger vi også "kasser" i forhold til lemmerne.

Nogle muskler reagerer oftere end andre på følelsesmæssige tilstande og behandles derfor også bedst med en tilgang, der griber ind i dette område - til det skal du lære om en såkaldt "ventilbehandling", som er enorm effektiv.
På del 1 kommer vi igennem mange forskellige tilstande, blandt andet:

låst sacroiliacaled, bækkenløsning, hoftesmerter, lændesmerter, iskias, diskusprolaps, facetsyndrom, smerter mellem skulderblade, nakkeproblemer, kæbe og bid problemer, tennisalbue og meget mere.

Når du starter på uddannelsen, får du Christian Slots flotte nye bog "Muskulær Zoneterapi".

Det er lærebogen hele vejen igennem uddannelsen.
I kursus prisen er inkluderet bogen "Muskulær Zoneterapi",  kaffe/the/vand og frugt. Du skal selv medbring frokost.

Kurset forløber over 5 dage - i alt 40 lektioner - og tæller med i dine RAB timer.
Det praktiske:

Underviser:
Zoneterapeut og akupunktør Christian Slot, Otterup

læs mere om Christian her: www.christianslot.com

Datoer:
Torsdag d. 14. august - fredag d. 15. august 2025

Torsdag d. 4. september - fredag d. 5. september 2025

Fredag d. 3. oktober 2025

Torsdage kl. 8.30 - 16.30

Fredage kl. 9.00 - 17.00

Sted: TKZ-Skolen | Ndr. Boulevard 86C | 6800 Varde

Målgruppe: Zoneterapeuter (du skal være uddannet zoneterapeut for at kunne deltage)

Holdstørrelse: max. 12

Pris: kr. 7.900,-

VIGTIGT: har du den nye udgave af bogen "Muskulær Zoneterapi", så får du 300,- kr. i rabat. Rabatten bliver fratrukket, når du ved tilmelding og betaling bruger rabatkoden: "HARBOGEN" - så bliver de 300,- automatisk fratrukket prisen.

Tilmelding: Senest d. 15. juli 2025

Scroll to Top