Klinik Tungelund

Alt er energi

Om det er manuel behandling, spirituel coaching eller en intuitiv clairvoyant samtale - så arbejder jeg med energien. Energien i din krop -  din sjæl - omkring dig.

Jeg kan ikke give dig energi eller tage din energi, men jeg kan hjælpe dig med, hvordan du bruger den energi, der er tilstede i din krop og omkring dig - sagt på en anden måde: så kan jeg være formidler.

Så uanset om din fysiske krop gør ondt, eller du har brug for at løfte energien til at ændre på forholdene i dit liv, så kan jeg hjælpe dig videre.

Mine manuelle behandlinger tager udgangspunkt i den kinesiske medicin og østens filosofi - en 5000 år gammel viden om kroppens sammenhænge med det mentale aspekt og med sjælen.

Al behandling handler om at løfte energien i din krop og i din sjæl.

logo cover FB

Har du brug for mere klarhed i dit liv?
Leder du efter en anden retning i dit liv?
Har du brug for at finde glæden og letheden i dit liv?

Så kan en session med Intuitiv clairvoyant samtale være det, der skal til for dig.

Med min intuition stiller jeg skarpt på dig, din energi og dine potentialer, så jeg kan formidle de råd, der kommer igennem til dig. Denne vej rundt kan du få vejledning til, hvordan du kommer videre med det problem eller den udfordring, du står med lige nu.

I klinikken tilbyder jeg blandt andet:

Intuitiv clairvoyant samtale 

SPAR 50% PÅ ONLINE SESSIONER I APRIL MÅNED

 

Manuel behandling:

Zoneterapi
Ansigts Refleksterapi
Temprana Refleksterapi

Under menu punktet "Behandling" kan du læse mere om de manuelle behandlingsformer, jeg bruger og den spirituelle rådgivning, som er for dig, der har brug for at komme i flow.

Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk eller pr. mail - helt uforpligtende - for en snak om netop det, du kunne have behov for hjælp til.

IMG_3178
Tina

Om mig

Jeg er RAB zoneterapeut gennem tkz®-foreningen - Registreret Alternativ Behandler. Det betyder bl.a. for dig, at du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” samt andre sundhedsforsikringer. Læs mere om dette under afsnittet "Profil".

Udover mit arbejde i klinikken driver jeg også Zoneterapeutskolen Syddanmark - TKZ-Skolen, Varde, hvor jeg bl.a. underviser i zoneterapi.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

De bedste hilsner
Tina

Scroll til toppen