Profil

Hej og velkommen til, jeg hedder Tina Tungelund Kristiansen

Grundlæggende er jeg enormt nysgerrig - nysgerrig på livet og nysgerrig på, hvordan det hele hænger sammen, og hvordan alt det vi omgiver os med påvirker os på alle planer - fysisk, mentalt og sjæleligt.

Jeg er meget optaget af kroppens unikke måde at tilpasse sig de gældende omstændigheder, vi byder os selv og omgivelserne omkring os.

Det var fascinationen af den kinesiske måde at anskue mennesket på, der for mange år tilbage gav mig lyst til at uddanne mig til zoneterapeut.
Her har jeg helt elementært lært, at for at kunne skabe en holdbar afbalancering i kroppen er det vigtigt at arbejde med årsagen til, at ubalancen er opstået - og ikke kun behandle symptomet.

Det er den ideologi, jeg arbejder ud fra.

Jeg åbnede Klinik Tungelund i 2006. Siden jeg åbnede klinikken har jeg løbende videreuddannet mig, og har i dag en solid baggrund for at kunne hjælpe dig til at komme videre i dit liv, hvis du er gået lidt i stå med at nå til dine mål.

Det har, sammenkoblet med en grundlæggende erfaring, givet mig de rette værktøjer til at tilpasse mine behandlingsmetoder efter netop dine behov.

Jeg prioriterer tillid, ro og nærvær i min behandling, for netop at give dig den optimale oplevelse - og effekt, når du kommer i klinikken.

Jeg er RAB registreret zoneterapeut gennem tkz®foreningen, hvilket betyder:
Det er en garanti for dig om, at

  • Jeg har gennemført og bestået eksamen i en uddannelse, der lever op til sundhedsstyrelsen krav for alternative behandlere
  • Jeg forpligter mig til løbende at efteruddanne mig indenfor mit fag og holde mig fagligt ajour med ny forskning og nye tiltag.
  • Jeg lever op til et sæt etiske regler for god klinisk praksis.
  • Du har mulighed for at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” og fra andre sundhedsforsikringer.

Tilskud:
For at opnå tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" kræver det, at du har en lægelig stillet diagnose. Når din behandling hos mig er overstået, indberetter jeg elektronisk til "danmark", og du får dit tilskud i henhold til den aftale, du har med "danmark".

Udover mit arbejde i klinikken driver jeg også TKZ-Skolen i Varde, zoneterapeut skole hvor jeg bl.a. underviser i zoneterapi. se mere på www.tkz-skolen.dk.

Jeg har i en periode på 4 år siddet i bestyrelsen for tkz®foreningen, og i perioden 2016-2021 drev jeg Helsam Varde - Vardes hyggeligste helsekost forretning.

Scroll to Top