Handelsbetingelser

Betaling
Depositum betales ved tilmelding, hvor betalingsbetingelserne er anført. Enten har du betalt depositum, da du tilmeldte dig via online tilmelding, ellers vil du modtage en faktura, med angivelse af hvornår og hvordan du betaler.

Restbeløbet betales som angivet på tilsendt kvittering.

Din plads på kurset er sikret, når depositum er indbetalt. Ved flerdagskurser betales evt. i flere rater som angivet ved hvert enkelt kursus.

 

Afmelding
En tilmelding er bindende, og du er forpligtet til at betale kursus afgiften.

Bliver du nødt til at melde afbud, kan du indenfor 14 dage efter tilmelding melde fra og få refunderet depositum og evt. yderligere indbetaling. Dog beholder vi 250,- kr. til administrationsomkostninger.
Dette gælder kun, hvis du har tilmeldt dig mere end 30 dage før kursus/uddannelses start.

Ved afmelding indtil 3 uger før kurset får du refunderet evt. restindbetalinger men ikke depositum.

Ved afmelding senere end 3 uger før kurset ydes ingen refusion.

Alle afbud skal meddeles pr. e-mail eller sms for at have frigørende virkning - ikke ved indtaling på telefonsvareren

 

Aflysning
I tilfælde af at TKZ-Skolen aflyser et kursus får du hele indbetalingen refunderet.

 

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg bekræfter, at jeg er bekendt med persondataforordningen, som trådte i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

  • Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin email adresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.
  • Jeg har dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, som sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på min nyhedsbrevsliste.
  • Jeg opbevarer email adresser i ActiveCampaign og Easyme, som begge overholder GDPR's retningslinjer.
  • Jeg er på nuværende tidspunkt (24. maj 2018) i gang med at indsamle databehandleraftaler fra de programmer jeg bruger, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.Jeg opbevarer email adresserne indtil læseren afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

    Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

Alle der køber mine kurser og handler gennem EasyMe (dansk system), kan vælge at betale med sit betalingskort gennem Stripe. Når man handler, bliver ens oplysninger derfor gemt hos EasyMe og Stripe

Scroll to Top