Jeg er, fordi vi er

”Jeg er, fordi vi er”

Ubuntu har sine rødder i humanistisk afrikansk filosofi, hvor ideen om fællesskab er en af samfundets byggesten. Ubuntu er begrebet om fælles menneskelighed, ’Oneness’: menneskeheden, du og jeg.

Det er filosofien om en kvalitet, der omfatter de væsentlige menneskelige dyder medfølelse og menneskelighed. Den dybe følelse af, at vi kun er mennesker gennem andres menneskelighed; at hvis vi skal udrette noget i denne verden, vil det i lige så høj grad være på grund af andres arbejde og præstationer.

UBUNTU er en afrikansk filosofi, der er lige så svær at oversætte, som at prøve at forklare det danske ord ’hygge’ – det er nemlig meget mere komplekst end blot at oversætte direkte ordret fra et sprog til et andet.

Så hvorfor overhovedet skrive om det?

Fordi der er noget i sætningen ’jeg er, fordi vi er’, som hele tiden får mig på nye mulige betydninger.

Jeg elsker at være at alene, det er her, jeg fordyber mig i nyt, men det er først, når jeg er sammen med andre, at jeg får prøvet af, om det virker.

  • Jeg er, fordi vi er

Jeg kan ikke drive min skole og klinik, hvis jeg ikke har kursister og klienter.

  • Tak for jer. Jeg er, fordi vi er.

Alt hvad jeg gør, har en effekt på dig og dit velbefindende

Alt hvad du gør, har en effekt på mig og mit velbefindende

Selvom vi er forskellige mennesker er vi stadig forbundet

Lige nu savner jeg noget ’UBUNTU’ ude i verdenen – jeg savner næstekærlighed og accept af, at vi er forskellige, vælger forskelligt og lever forskelligt. Uden mangfoldigheden vil vi være fattige på alt andet end materielle goder.

Så jeg vil nu bade mig i Rose olien fra dōTERRA – den har nemlig den højeste vibration og fylder mig med kærlighed. Og så vil jeg sprede en masse kærlighed og glimmer så langt jeg overhovedet kan række på alle planer. Samtidig vil jeg fylde mig selv med taknemlighed over, at jeg er så heldig, at jeg er, fordi vi er.

Du er velkommen til at gøre det samme, hvis du har lyst – men uanset, hvad du vælger, så håber jeg, at du vælger med dit hjerte. Alt er godt ❣

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top