Hvad vil du virkelig gerne have i dit liv?

I dag er det fuldmåne. Og denne gang er det fuldmåne i Vædderen – og det er temmelig heftigt.

Fuldmåne i Vædderen vækker din indre kriger. Den fremhæver selvhævdelse og kan bringe vrede til overfladen. Fuldmånen bringer gemte følelser frem i lyset fra din underbevidsthed – det der er skjult. Selvom fuldmånen typisk er en frigivelsestid, har fuldmåne i Vædderen potentiale til at indlede noget kraftfuldt og hjælper dig med at genvinde din magt.

Vædderen Fuldmåne aktiverer dine følelser af at være såret og hjælper dig med at tilpasse dig dine sande ønsker. Den hjælper dig med at overvinde dette sår og lærer dig at gøre smerte til magt. Denne helbredende rejse styrker dig og hjælper dig med at se dit formål med at være her, nu.

Du kan opleve ny følelse af, at du sætter stærkere grænser og formidler dit unikke budskab, når du genvinder din magt.

Hvor har du givet din magt væk?

Hvordan kan du øge din selvtillid og styrke din selvfølelse?

Da Vædderen er stjernetegnets første tegn, handler denne fuldmåne om dig. Det får dig til at sætte spørgsmålstegn ved din eksistens, og hvorfor du er her. Det inspirerer dig til at tænke og føle dig dybere. Det skubber dig måske til at kigge indad for at gennemgå din magt, formålet med dit liv, og hvad du værdsætter. Når du udforsker disse områder af dig selv, får du muligheden for at opdage din sande inspiration og omdefinere dig selv. Der er en følelse af fornyet begyndelse og du vil have muligheden for at finde ud af, hvem du vil være.

Vædderen fremmer dit mod og hjælper dig med at være modig. Måske er du træt af nogen eller bliver behandlet på en bestemt måde, eller måske er der en ny retning, du er inspireret til at følge. Følelser kan blive ophedet, da Vædderen styres af Mars. Mars er følelsesladet og intensiverer følelser. Det kan vække drama og opildne tingene. Vær opmærksom på dine følelser, så de ikke overtager. Hvor er du ikke blevet hørt? Hvor oplever du ulighed eller ubalance?

Som sagt så er fuldmåne typisk tiden, hvor vi frigiver, men fuldmåne i Vædderen er anderledes. Her kan du blive inspireret til at sætte nye intentioner omkring, hvem du vil blive. Den hjælper dig med at tage din magt tilbage og oprette forbindelse til dybere aspekter af din sjæl. Du har måske et skift i tankerne, og nu bliver du hjulpet til at tage det næste skridt.

Vær opmærksom på, at der med denne fuldmåne og Mars på spil kan dukke nogle heftige følelser af vrede op – HUSK det er midlertidigt og det vil passere, så lad vær med at gå for dybt ned i vreden. Lad det gå.

Det er nu, du har alle mulighederne for at udnytte den kraftige energi fra månen, så

  • Stil på dine følelser. Mærk dem. Observer dem.
  • Tag hånd om dine indre kampe – heal dem.
  • Tag din power tilbage
  • Forløs dine følelsesmæssige sår
  • Forberede dig på forandringer

Og hvordan gør jeg så det tænker du måske….

For mig handler det om:

  • Daglig meditation
  • Bruge mine essentielle olier
  • Skrive ned i min dagbog, hvilke følelser der fylder, og hvordan jeg kan handle på det
  • Vær sammen med mine kære – men også holde mine ’alene’ pauser, som jeg har brug for, når der er store følelsesmæssige forandringer på vej

Hvis du bruger de æteriske olier i processen og i denne fuldmåne, så er træolierne eminente – de skaber nemlig en god jordforbindelse. De her 5 olier, vil være støttende i den her fuldmåne:

 

Myhrr – forstærker din grounding. Er samlende og giver følelsen af at alt er, som det skal være. Den giver en følelse af sikkerhed, tillid og i at blive set og beskyttet med varme og kærlighed.

 

 

 

Frankincense – skaber også jordforbindelse. Bringer lys, kærlighed og visdom ind i de tider, hvor vi føler os usikre. Også kaldet sandhedens olie.

 

 

 

Clove – olien til grænsesætning. Øger modet og giver dig følelsen af selvtillid, styrke og power.

 

 

 

 

Ginger – støtter dig til at få kontrol over og tage ansvar for dit eget liv og din egen situation. Støtter dig i at træffe personlige valg, tage ansvar og reagere hensigtsmæssigt.

 

 

 

 

Wild Orange – opløftende og inspirerer til kreativitet. Olien til overflod og manifestation.

 

 

 

Rigtig god fornøjelse med at genfinde og genvinde din power!

 

De kærligste fuldmåne hilsner

Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top