Hvad drømmer du allermest om?

Muligvis har du opdaget, at det er fuldmåne – eller det vil sige, det var det i går d. 30/12. Og som en del af de øvrige fuldmåner i år, så er den her ingen undtagelse i, hvor kraftfuld den er.  Og den kan virkelig sparke dig i gang med dine drømme!

 

Sol og måne står overfor hinanden og det taler til selvstændige valg og stå ved dine egne meninger. Den handler også om at stole på dine egne idéer, drømme og viden.  Merkur blander sig også, og den står for handling og dét at turde stole på dine drømme. Så den næste tid handler om – dine drømme.

 

Pluto siger til dig, at du skal træffe valg – betydningsfulde valg – baseret på dine drømme. Men det er også planeten, der står for kontrol, så når du vil slippe kontrollen for at følge drømmen, så vær opmærksom på, at følelsen angst kan blande sig. Lad ikke angsten fylde dig, men øv dig i at slippe kontrollen, så dine drømme kan blive ført ud i livet. Giv slip på det der ikke længere fungere og find det fristed, hvor du kan centrere dig selv og slippe det ydre kaos.

 

Da Saturn har flyttet sig ind i Vandbærerens tegn, letter det energetiske tryk flere af os har oplevet, men vi

 

Vandbærerens tid bevæger vi os ind i nu, og her hører Jupiter til. Jupiter handler om tillid til at alt er godt, så når vi bevæger os fra en tid (Fiskenes tid) til en ny tid (Vandbærernes tid), så står vi også midt i mellem kontrol og tillid i den kommende tid.

 

Vi går også ind i en tid der handler om forhold, familie og fællesskab. Hvordan finder vi sammen i fællesskabet, så vi sammen kan skabe harmoni og ro. Og tillid til hinanden og at mennesket egentlig vil det bedste for alle.

 

Der er rigtig meget energi i Vandbærerens tid, og måske så meget, at du kan føle det er lettere at gøre det der er kendt og normalt fremfor at gå nye veje, men det er nu, du har alle mulighederne for at skabe nyt – relationer, job, projekter – så lyt til din sjæl, og gå den vej den kalder.

Vov at være usikker – vid at du er støttet – alt er okay.

 

Hvad er du villig til at efterlade og give slip på?

Hvad er dine mål?

Hvad er dit næste skridt?

 

For at hjælpe dig i processen kan du:

Bruge tid på at meditere hver dag.

Brug tid på hver dag at finde 3 ting, du er taknemlig for. Taknemlighed hæver din vibration

Brug de essentielle olier til at opretholde følelsesmæssig balance

Olier du kan bruge til at støtte dig i den næste tid kan være:

Rose – ubetinget kærlighed til dig selv, andre og universet

Melissa – optimisme og entusiasme

Cardamom – slippe kontrollen

Myrrh – støtte til dit hjerte og din sjæl

 

De essentielle olier er selvfølgelig dem fra doTERRA.  Hvis du ikke kender dem og er nysgerrig på dem, så  skriv til mig – jeg fortæller dig gerne meget mere om dem.

 

Nyd den her tid der kommer med masser af plads til at få dine drømme ud i livet.

 

Godt nytår til dig!

 

Kærligst Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top