Sætte dine mål og intentioner for 2021

Årets første nymåne er i Stenbukken.

Det er virkelig en powerfuld nymåne med SÅ meget potentiale – så bare giv dig hen og giv slip.

Denne nymåne er med til at vække dybere niveauer af dig selv og hjælper dig med at se nye sider af dig selv, som du kan mestre. Temaet for det her år er hurtigere tempo, overraskende ændringer, innovation, revolution og hjælp til at se en anden fremtid.

Det er transformation, for vi bliver givet muligheden for at give slip på noget stort, vi engang har haft kært – personligt og arbejdsmæssigt. Vi kan med åbne arme tage imod alt det nye, der kommer til os i 2021.

Denne nymåne påvirker også din karriere, ansvarsfølelse og personlig power.

Pluto i Stenbukken fortsætter med at skrabe i overfladen og nedbryde gamle mønstre, så du kan se de systemer og strukturer, der har undertrykt din power. Stenbukken er enorm ressource fuld og hjælper dig med at se, hvilke mennesker og muligheder, der understøtter din karriere.

Når du sætter intentioner i forbindelse med denne nymåne, skal du huske, at planeterne og universet støtter dig i at dykke endnu dybere ned i, hvad du virkelig vil have.

Stenbukken giver dig også den nødvendige disciplin til at sætte bevægelse i de intentioner, du har sat for dig selv og 2021.

I denne nymåne er det et godt tidspunkt at gennemgå, hvad du har opnået i 2020 og sætte scenen og intentionen for året 2021.

 

Hvad sætter jeg virkelig pris på og hvad vil jeg skabe mere af?

Hvilke konkrete ting kan jeg gøre, for at holde fokus?

Hvad vil jeg videreføre ind i det nye år, der opretholder min vækst?

Brug de her spørgsmål til at fejre din succes, planlæg hvad du vil have – stræb efter mere! Du behøver ikke at vide, hvordan det præcist skal se ud eller komme, bare finde ud af ’hvad’.

 

De essentielle olier er et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at frigive følelsesmæssige blokeringer, håndtere stress, åbne dit hjerte og genoprette balance. Hvilke essentielle olier er du tiltrukket af at bruge til den her nymåne?

 

Mine bud kunne være:

Frankincense – forbedrer din forbindelse til dit højere selv. De hjælper dig med at bryde igennem begrænsninger, føle dig mere jordforbundet, mens du forbinder dig med dit formål. Påfør langs rygsøjlen, nakken, diffus eller simpelthen ånde den ind.

Sandelwood – Hjælper med at dæmpe ’støjen’ i dit sind, så du kan høre din indre stemme. Det hjælper dig med at nå højere niveauer af bevidsthed og hjælper dig med at se ud over dine nuværende overbevisninger, så du kan skabe spirituel vækst. Sæt en dråbe over dit tredje øje inden meditation. Brug om natten for at forbedre åndelig indsigt, når du drømmer. Påfør over dine pulspunkter, dit hjerte og over det tredje øje.

Clary Sage – fjerner illusioner og opfattelser, der holder dig tilbage. Det udvider dine intuitive færdigheder. Den hjælper dig med at stille ind på, hvad du virkelig vil have, og den vej dit højere selv fører dig mod. Påfør på den indvendige del af dine arme, langs din rygsøjle, bunden af ​​dine fødder eller simpelthen duft til den for at tilpasse dig, hvad dine ønsker.

Roman Chamomile – understøtter at finde dit livs mål. Den hjælper med at fjerne distraktioner og selvsaboterende adfærd, hvilket fører dig til mere meningsfulde aktiviteter. Brug denne olie over dit tredje øje inden meditation, og diffus for at forynge dit sind, krop og ånd.

 

Desiree Mangandog foreslår denne diffuser blend:

3 dråber Tangerine

2 dråber cypress

1 dråbe blue tansy

 

Tangerine: Taknemlighed, yndefuld, lethed og glæde er nogle af overskrifterne for olien. Den hjælper dig med at slippe knokleri, og skifte ’burde’ ud med ’har lyst til’.

Cypress: Sætter flow og bevægelse, når der er stagnation. Stagnation i dit energi flow, om det er i kroppen, hovedet eller sindet. Det giver os mere fleksibilitet. Vi slipper behovet for at være perfekte og i kontrol, men lander i at ’alt er okay’ og der må gerne være skønhedspletter.

Blue Tansy: Sætter gang i handling og får os i gang med det vi ønsker. Rigtig god når du er gået i stå og udsætter tingene. Vi følger vores indre stemme og får sat handling på vores ønsker.

 

Du kan nå endnu dybere og genvinde din power ved at rense dine tanker og følelser, og skabe klarhed med at skrive.

Taknemmeligheds Journal:

taknemmelighedens vibration hjælper med at hæve lavere vibrerende følelser. Skriv om, hvad du har mestret, herunder vanskelige situationer og mennesker, der hjalp dig med at vokse. Udtryk taknemmelighed for disse læringer og dem der lærte dig det, og hvad du har opnået.

Træn taknemmelighed hver dag for at hæve din vibration og indre stemning.

 

Skriv ’som om’ Journal:

Skriv om dine nytårsmål – mål  for 2021 – “som om” du allerede har nået dem. Få sat flow i dine sanser og følelser for at få din kreativitet til at flyde. Lav en tidslinje for 2021 og sæt delmål ind, så du har noget at navigere efter. Det er altid lettere at nå dit mål, når du kan dele det op i etaper. Tour de France bliver jo heller ikke kørt på en gang 😉

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top