Hvad gør du, når der er kaos omkring dig?

De sidste måneder har været turbulente – nogle vil sige kaotiske, overvældende, skræmmende, ja mange ord kan sikkert bruges.

 

Vi reagerer alle forskelligt,

Nogle sætter sig ned, og bliver siddende til det hele er overstået

Nogle går i modstand og gør alt, hvad de kan for at modsætte sig de nye tilstande

Nogle går i gang med at finde på nye måder at gøre tingene på

 

Og alt er okay.

 

Jeg hører nok mest til den sidste gruppe. Jeg kan ikke rigtig finde ud af at sidde stille og lave ingenting – i hvert fald ikke for lang tid ad gangen – og jeg har det bedste, når jeg føler, at jeg er i flow. Så da vi ramte midt marts og alt blev lukket ned, blev det også tiden, hvor jeg fik kigget indad – både i mig selv og i min virksomhed (-er)

 

Kontrol – er noget, der altid har fyldt rigtig meget i mit liv. I mange år har kontrol været dét, der fik mig igennem svære tider. Men tiden har også lært mig, at jeg kan ikke kontrollere alt – og jeg skal heller ikke. Selvkontrol kan få mig til at få ting gjort, så de ikke bare bliver til flere halvgjorte projekter. Men jeg ved også, at jeg sagtens kan slippe kontrollen med mange ting, for jeg kan ikke styre alt, og jeg har tilliden til, at alt er okay – og det gør mig tryg, så jeg tør slippe kontrollen.

Så i løbet af de sidste måneder har jeg haft rig mulighed for at øve tillid og slippe kontrollen – og det er faktisk ret rart.

 

Når kalenderen pludselig bliver gabende tom, så er tiden også inde til at lære nyt og blive bedre til noget af det, jeg kan. Online undervisning blev lige pludselig det nye sort. Og jeg må indrømme, at det kommer der meget mere af – der er nogle småjusteringer, der skal laves, for at det virker optimalt, men det er også okay.

Online kurser bliver nemlig noget af det nye, der kommer på skolen – jeg er i gang med online kurser både til dig, som er behandler og til dig, der ‘bare’ er nysgerrig.

 

Mit olieunivers er der også blevet tid til at dyrke og nørde i. Det er blevet til bøger om æteriske olier, deltage i online (selvfølgelig 😊) kurser og møder. Få kigget på hvordan det hele kan blive boostet, når vi igen skal mødes fysisk – og det skal vi heldigvis snart.

 

Som du nok kan læse, har jeg ikke kedet mig 😉  Det her er mine valg, når verden omkring mig ’støjer’. Jeg vælger at fokusere på, hvad der gør mig glad, hvad der nærer mig, og hvad der giver mig flow. For jeg ved at stilstand kvæler mig. Det er som yin og yang – den evige vekselvirkning, der sørger for flow. Hvis der ikke sker den evige forandring, så er det stilstand og død. Det er også billedet af vand, der står stille – det har intet liv, og der kan ikke gro noget i vandet, hverken planter eller fisk.

 

Hvad gør du, når du møder kaos?

 

Rigtig skøn søndag til dig

 

Kærligst Tina

2 kommentarer til “Hvad gør du, når der er kaos omkring dig?”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top