Må man det?

Mens det hele gik som smurt i olie og det var sjov, let og nærende – var det som en hård opbremsning – hvorfor griner de af mig? Er det ikke den rigtige måde jeg gør det på?

Hold nu op hvor kan gamle mønstre og reaktioner lige pludselig larme…

Kender du følelsen af både at være vildt begejstret og på samme tid skræmt?
Det er det følelses register jeg har været igennem de sidste døgn.

Spørgsmålet: Må det gerne være let og legende og nå din drøm? Har vendte og drejet sig i mig. Og svaret er:

JA DA – men hold nu op hvor har det lige støjet lidt og taget lidt tid at lande helt i.

Jeg er jo i lige gået i gang med mit olie eventyr – vildt spændende, sjovt, udfordrende og nogle gange kan jeg godt nå det punkt, hvor jeg må knibe mig selv i armen og tænke “passer det”?

Jeg er med i det mest fantastiske tema, hvor vi støtter hinanden, hujer af hinanden, sparrer med hinanden, hjælper hinanden – så det er fællesskab og netværk på bedste og fineste vis.

Det er fantastisk, hvad olierne kan – både for vores kroppe, følelserne og for vores forretning, hvis det er dét, vi vil. Jeg vil det hele 

Nu er jeg så nået dertil, hvor jeg er nået en ‘rank’, som er temmelig fin.
Og det er fedt – og jeg er glad. Men der kom lige noget støj på linjen i forgårs, da jeg fik det at vide.

For kan det nu passe, at det må være let at nå mit mål?
Jeg har i mange år været vant til, at hvis det skulle være ‘ægte’ så skulle jeg knokle for at nå mine mål – det var ikke rigtigt, hvis jeg ikke havde knoklet, og jeg har haft nogle rundt omkring mig, som godt kunne kigge lidt skævt, hvis det gik ‘for godt’ for hurtigt.

Så når nu jeg ikke har ‘knoklet’, og har gjort det godt, er det så okay at være glad?

Og hvad nu med teamet? Holder det? Kan jeg virkelig være en del af det?
Jeg har i mine yngre dage ofte oplevet, at fællesskabet ikke altid var ægte. Jeg var ikke god til at være en del af ‘flokken’ for jeg følte ikke at jeg passede ind.
Så den var også lidt støjende.

Men i løbet af dagen i går landede alt igen på skønneste vis ❤

Ja, jeg må gerne komme let til ‘tingene’ – for hvem Søren siger, at det er det ‘rigtige’, at det kun er knokleri, der dur.
Ja, jeg må gerne lave en god forretning med hjælp fra andre. Jeg behøver nemlig ikke lave alt selv 😉
Ja, det er det helt rigtig fællesskab og netværk, jeg er landet i, for ALLE i det netværk vil absolut det samme: Løfte hver og en i gruppen, så vi i fællesskab når hver vores mål 🙏

Så det her olie eventyr er lige pludselig blevet meget mere end blot nogle æteriske olier, som hjælper på forkølelsen (blandt andet 😊) og er gode for forretningen – de er også blevet en vigtig del af min egne udvikling og min mulighed for heling og at slippe gamle mønstre og træde ind i nye og mere nærende tanker og mønstre.

Rigtig skøn dag til dig

kærligst Tina

2 kommentarer til “Må man det?”

  1. Tak for et godt skriv Tina 😘 Det er fantastisk at være en del af og jeg glæder mig til virkelig at komme mere på banen 👏

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top