Dyk ned i dine drømme og mærk magien

I dag d. 13/3 er det nymåne, og som det vandtegn Fiskene er – meget intuitiv og følelsesmæssig – så inviterer denne nymåne dig til at dykke ned i dine drømme og det dit hjerte brænder for.

Fiskenes drømmeagtige gliden med strømmen er en opmuntring til dit indre flow om at komme op til overfladen og vise sig. Bare tænk på delfinen, der yndefuldt glider med strømmen, dukker op til overfladen for igen at dykke ned.

Fiskene opmuntre til at drømme og tillade magien at være mere tilstede i din hverdag fremfor kun at have fokus på det praktiske og ”fornuftige”.
Den lærer dig at slippe To-Do listen og logik og i stedet åbne op for at du tillader dig selv at føle og mærke ind på, hvad der er rigtigt for dig, og hvad dit næste skridt skal være.
Nymåne i Fiskene hjælper dig med at tune ind på ubetinget kærlighed og forbinde dig med kærlighedens flow.

Neptun er med her – den hjælper med at forstørre og sætte lys på dine drømme, så du kan få øje på dem. Den hjælper dig med at se sandheden i en bestemt situation eller noget omkring dig selv, du har lukket øjnene for.
Drop begrænsningerne – tillad dig selv at drømme stort – du vil ikke blive skuffet.

– Hvad bliver du draget imod?
– Hvilken indre stemme lytter du til?

De små hints du oplever i løbet af dagen er værd at lytte til – de guider dig på din vej.

 

Planeterne under stjernetegnet Fiskene – sol, måne, Neptun og Venus – hjælper dig med at forbinde dig mere dybt med din kreativitet, din skaberkraft og ubetinget kærlighed.

Intuition er virkelig kodeordet her i Fiskene.

Måske føler du dig draget i en bestemt retning men dit hoved og din logik fortæller dig noget andet?
Tillad dig selv at gå med flowet og din indre guide.
De her vandtegn hjælper dig rigtig meget med at være intuitiv, innovativ og hjælper dig med at navigere i nuet. Øv dig i at følge din intuition og dine guider, når du tør have tillid til din intuition, vil du opleve et skønt flow i livet uden konstant kamp og knokleri. Når du er i flow, vil du vækste rigtig hurtigt.

Måske kan det hjælpe dig at bruge lidt tid på de her spørgsmål:
– Hvordan kan jeg give slip og følge flowet?
– Hvilke budskaber kommer til mig lige nu? Og følger jeg dem?
– Hvad inspirerer mig?
– Hvordan kan jeg være mere kreativ?
– Hvordan holder jeg min vibration høj?

Jeg bruger daglig meditation og mine essentielle olier til at holde flowet, kreativiteten og vibrationen høj og nogle af de olier, der kan hjælpe dig i denne tid og proces er:

Sandalwood 
Roman chamomile 
Juniper berry 
Cypress 
Bergamot 

Kender du ikke de essentielle olier endnu og vil du vide, hvad olierne jeg skrevet om her står for, så er du velkommen til at følge med i min Facebook gruppe: Skab balance, glæde og flow med essentielle olier – du følger linket og anmoder om medlemskab.

Du er også velkommen på en af mine gratis workshop, jeg holder online. Den næste workshop er d. 12. april kl. 19 – 20, og har du lyst til at være med, så skriv til mig på mail@tkz-skolen.dk 

Follow the flow

Skøn weekend til dig
Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top