Anatomi og fysiologi

RAB - Basisuddannelsen - holdstart 7. august 2023

Anatomi og fysiologi er det første af de to grundfag i basisuddannelsen, og et af de mest grundlæggende fag uanset om, du skal fortsætte som

  • zoneterapeut
  • massør
  • akupunktør eller andet

Det er ganske essentielt for en behandler at have kendskab til både kroppens anatomi og fysiologi.

Helt konkret indeholder faget anatomi læren om kroppens grundlæggende opbygning og fysiologi er kroppens virkemåde og dens funktioner.
Du får en indsigt og forståelse af den menneskelige organismes opbygning og funktion, og en indsigt i de enkelte organers og organsystemers opbygning og funktion.

I anatomi og fysiologi modulet vil du blandt andet blive undervist i:

  • celle- og vævslære
  • nervesystemet
  • kredsløb og hjertet
  • fordøjelses systemet
  • bevægeapparatet
  • og en hel del mere

Pensum er på sygeplejeniveau, og undervisningen er tilstedeværelsesundervisning med vægt på en teoretisk gennemgang krydret med masser af eksempler, gruppearbejde og andre undervisnings former.

Undervejs vil der være nogle få selvstudie aftner, men det vil fremgå af den læseplan, du får tilsendt til opstart.

Modulet er på 200 timer og opfylder kravet til RAB-registrering og momsfritagelse.

Modulet afsluttes med en skriftlig eksamen. Eksamen foregår ved fremmøde på TKZ-Skolen.

Når du har bestået eksamen i anatomi og fysiologi, er du klar til at fortsætte på sygdomslære modulet.

Undervisningen foregår mandage kl. 17.00 - 22.00.

Næste hold starter mandag d. 7. august 2023

Der er selvfølgelig indlagt pauser, så du kan få din aftensmad og under hele forløbet er der fri kaffe, the og selvfølgelig vand. Du sørger selv for din aftensmad.
Vi følger skolernes ferieplaner, så der vil som udgangspunkt ikke være undervisning, hvor skolerne holder ferie, medmindre det aftales på holdet.

Underviser på basisuddannelsen er Lone Brøndum, og du kan læse meget mere om Lone her>>>

Der er plads til max. 16 deltagere på holdet, og holdet fyldes op efter først-til-mølle princippet.

Depositum udgør 2.000,- kr. og betales ved tilmelding - det er samtidig din garanti for, at du har en plads på holdet. Se også under 'betalingsbetingelser'

Prisen for anatomi og fysiologi er 13.000,- kr. og er inklusiv kaffe, the, vand og eksamen.

Ved du, at du skal have hele basisuddannelsen - 300 timer anatomi, fysiologi og sygdomslære - så skal du tilmelde dig via dette link>>> det er nemlig billigere.

Prisen for den samlede basisuddannelse er 17.250,- kr. og du sparer 1.750,- kr. ved at tilmelde dig begge moduler på samme tid.

Undervisningsmateriale er Kjeld Bruun-Jensen "Anatomi og fysiologi - på en anden måde" bind 1 og 2 fra forlaget PONS. Bøgerne koster ca. 700,- kr., og du kan købe dem gennem skolen eller selv sørge for at bestille dem hjem fra forlaget.

Lone Brøndum er en yderst vellidt, kompetent, humoristisk og energisk underviser. Jeg er stødt på Lone i undervisningen af anatomi og fysiologi samt sygdomslære og senere i førstehjælps-undervisning.

Lone forstår at gøre svært stof lettere tilgængeligt, med forskellige former for undervisning. Det kan være tavleundervisning, hvor hun får tegnet overskuelige og forståelige billeder/figurer, eleverne bliver inddraget med fremlæggelser for hinanden, hun lader ikke nogen sidde og gemme sig, alle får talt og bliver spurgt."
KH. Rikke Freiheit Bruun

Scroll to Top