10 genveje til mere glæde og flow

Er du klar til at skabe mere glæde og flow i din hverdag?

På den her 30 dages rejse skal vi arbejde med, hvordan du med enkle skridt og rutiner holder fast i dine intentioner, og hvordan du med lethed kan holde dit flow.

De essentielle olier fra dōTERRA er omdrejningspunktet de 30 dage, og det er primært for dig, der ikke har arbejdet med dōTERRA olierne før. Du er også velkommen, hvis du har dōTERRA olierne og har lyst til at være med på denne 30 dages rejse.

 

Når de 30 dage er slut, vil du vide:

 • hvordan du slipper blokeringer og skaber flow
 • hvordan du med 3 enkle skridt løfter dit humør
  • og jeg kan garantere dig, at det bliver svært ikke at trække på smilebåndet
 • hvordan du skaber rutiner i hverdagen, der hjælper dig med at skabe balance i din krop og sind

Du behøver ingen forudsætninger for at være med - blot du kan mærke, at du gerne vil løfte humøret og energien inde i dig, så er det alt, hvad du behøver.

 

Vi starter mandag d. 30. august 2021

 

Har du ikke olierne, skal du købe startsættet, som indeholder de 10 olier, vi skal arbejde med. Lige nu er der tilbud på sættet, så det er et godt tidspunkt at lære olierne at kende. Du køber sættet her:

Jeg vil rigtig gerne købe mit startsæt nu

VIGTIGT! se vejledning nederst på siden 😊, så du får lavet den rigtig sign-up.

 

Hvordan foregår det?

Du får adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor der i løbet af de 30 dage vil være:

 • daglig inspiration i form af video, vejledning og 'hvordan gør jeg'
 • 3 (minimum) live sessioner, hvor jeg vil gå i dybden med olierne og, hvordan du bruger dem til at løfte din vibration og skabe flow
 • ALT materiale du får brug for undervejs bliver lagt i gruppen og ligger i gruppen indtil Facebook lukker den (jeg lukker den ikke).
 • Jeg arkiverer gruppen efter de 60 dage. Det betyder, at du - som lovet - har adgang til det hele, men der vil ikke være mulighed for at kommentere på opslagene og stille spørgsmål. Men materialet har du fuld adgang til, så længe du vil.
 • og så vil der helt sikkert komme mere til, for hvis jeg kender mig selv, så bliver jeg selv så inspireret, når jeg arbejder på den her måde, at jeg finder på nye ting 😊

 

Hvad kræver det af mig at være med? 

Det kræver, at du har lyst til at gøre en forskel for dig selv.

Vil det du have maksimalt udbytte, så er det selvfølgelig klart en fordel at tjekke ind i gruppen hver dag, så du ikke lige pludselig føler dig overvældet over alt det der ligger derinde. MEN det er også vigtigt for mig at sige til dig, at materialet ikke forsvinder, så ingen stress.

 

Hvad koster det at være med?

Det koster dig kun startpakken 'Home essentials' fra dōTERRA.

Al min tid, viden og inspiration er gratis. Hvorfor er den det? fordi jeg rigtig gerne vil sprede lidt glæde og dele ud af alt det, jeg efterhånden har lært og erfaret med olierne.

Prisen for sættet er 253 euro - ca. 1900,- kr. + fragt. Den endelig pris i kr. afhænger af den aktuelle valutakurs. Lige nu er det et fantastisk tilbud, da dōTERRA kører med et rigtig godt tilbud, hvor du sparer 10% af den oprindelig sætpris, så det er et godt tidspunkt at slå til på.

Hvad er der i startpakken?:

  1.  Deep Blue
  2.  Air
  3.  ZenGest
  4.  Frankincense
  5.  Lavender
  6.  Lemon
  7.  Melaleuca (Tea Tree)
  8.  On Guard
  9.  Peppermint
  10.  Oregano

Alle er 15 ml flasker, på nær Deep Blue der er 5 ml. Her er olie til rigtig lang tid 😊

 

Det vil sige, at for omkring 2.000,- kr. får du:

 • De 10 mest brugte essentielle olier fra dōTERRA + en diffuser
 • 30 dage med guide og inspiration til, hvordan du bruger olierne til at skabe mere glæde, flow og balance i din hverdag.
 • min viden og erfaring med olierne.

 

Når du køber startsættet bliver du automatisk kunde i dōTERRA (ellers er prisen noget højere), men du binder dig ikke til noget som helst andet end at købe det sæt og være med på de 30 dage. Hvad du gør, når sættet er købt og de 30 dage er gået, det bestemmer du helt selv.

 

Senest mandag d. 23. august skal du have købt sættet, for at vi er sikre på, at du har olierne hjemme, når vi starter.

Når du tilmelder dig via linket herover, bliver du ledt videre til en side, hvor du skal oprette dig og bestille Home Essentials Kittet. Det er vigtigt, at det er det sæt, du bestiller - dels fordi det er de olier, vi skal arbejde med, men også fordi det er det sæt, der er tilbud på 😉

VIGTIGT! Her finder du en guide til de trin, du skal igennem ved køb:  dôTERRA sign up.

Hvis du har brug for hjælp til købet, så skriv endelig til mig på mail@tkz-skolen.dk, så hjælper jeg dig med at få udfyldt de enkelte trin, så du kommer godt igennem.

Scroll til toppen