Intuitiv clairvoyant samtale

Har du brug for mere overblik og klarhed i dit liv?

Trænger du til, at der skal ske noget nyt i dit liv?

Har du brug for hjælp til at blive afklaret i forhold til valg, du skal træffe?

I en 1:1 session med en Intuitiv clairvoyant samtale bruger jeg min intuition sammen med den erfaring, jeg har fra mit liv - privat og arbejdsmæssigt.

Jeg hjælper dig med at finde de områder, du med fordel kan sætte ekstra fokus på og i din 1:1 session med tager vi udgangspunkt i de spørgsmål og områder i dit liv, du ønsker at der skal ske noget nyt eller ske ændringer. Jeg stiller intuitivt ind på dig og hjælper dig med at finde frem til dit næste skridt. Jeg hjælper dig, så du kan hæve din energi og komme i flow og ind til essensen i dit liv, i dit job eller i din selvstændige virksomhed.

Du får råd og vejledning til at se dit liv fra en helt ny og kærlig vinkel, og du vil få mit bud på, hvordan du kan løfte din energi, og derfra kan skabe det, du ønsker dig.

Vælger du en Intuitiv clairvoyant samtale, så arbejder jeg udelukkende ud fra min intuition og bruger mine åndelige vejledere og hjælpere til at formidle budskaberne til dig. Den intuitive samtale er en samtale, hvor jeg stiller ind på dig, din energi og den udfordring, du gerne vil have, at vi sætter i fokus. I den intuitive samtale stiller vi skarpt på dig og dine muligheder. Der vil være mulighed for afdødekontakt i den intuitive samtale.

 

 

 

 

 

Scroll til toppen