doTERRA

Velkommen til doTERRA
- som betyder "jordens gaver", og det er præcis, hvad disse essentielle olier er - jordens og naturens gaver til os. Det er ro, balance og glæde - i krop og sjæl.

Essentielle olier (æteriske olier) er koncentrerede udtræk af planter. Olierne har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte og anvendes bl.a. i aromaterapi - og nu kan du altså også bruge dem i dit hjem og daglige praksis.

Her kan du se en smuk film om doTERRA, der forklarer mere om æteriske olier og deres effekt. Der er så meget, vi kan gøre selv for at sikre et godt helbred og et liv med vitalitet og glæde:

Jeg bruger doTERRA's olier både derhjemme og i klinikken. For det første giver det en helt vild dejlig duft i rummet - og så er det jo ingen skade til, at det samtidig har en positiv virkning på os.

I klinikken bliver olier brugt både som velvære men også støtte i den proces klienten er i. Olierne er for mig perfekte at kombinere med behandlinger, samtalen og i det hele taget til at løfte og balancere alt i os. De støtter på fineste vis vores krop, sind og sjæl.

Er du i tvivl om, hvilke dråber, du skal købe? så hjælper jeg dig gerne med valget af dråber, når du bestiller via min doTERRA hjemmeside.

Så hvordan handler jeg?

I doTERRA regi kan du handle som kunde - altså du køber, når du har brug for/lyst til en olie - eller du kan som jeg vælge at arbejde mere med olierne og bruge dem aktivt i dit hjem, til din familie eller som en del af din klinik.

Som en del af doTERRA teamet, behøver jeg ikke selv at bruge en masse krudt på at lave hjemmeside mm. - det har doTERRA sørget for, så jeg har min egen doTERRA side, den finder du her (obs siden er pt på engelsk, men vi vokser ret hurtigt i Danmark, så mon ikke den snart kommer på dansk):

- det er også her, du finde ud af, hvilke to valgmuligheder du har.

Du har to valg:

  1. Du kan mærke, at du vil prøve olierne på egen krop, og vil gerne oprettes som kunde.
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som kunde, og have muligheden for at have formidlingen som en del af din indtægt, så skal du oprettes som forhandler (bygger).

Bliv kunde eller forhandler:

Er du klar til at oprette dig, kan du se hvordan her:

Join and save

 

Har du lyst til at blive “kunde” eller “bygger”? og være en del af et fantastisk team, hvor vi vokser og vækster sammen? så vil jeg rigtig gerne tage en gratis snak med dig på Skype eller Messenger.

Skriv til mig på: mail@kliniktungelund.dk eller messenger, og så vil jeg glæde mig til, at 'se' dig på Skype eller Messenger.

 

 

 

Scroll til toppen