doTERRA

doTERRA Essentielle olier er naturens gaver til os. Essentielle olier (æteriske olier) er koncentrerede udtræk af planter. Olierne har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte og anvendes i aromaterapi, og nu kan du altså også bruge dem i dit hjem og daglige praksis.

Her kan du se en smuk film om doTERRA, der forklarer mere om æteriske olier og deres effekt. Der er så meget, vi kan gøre selv for at sikre et godt helbred og et liv med vitalitet og glæde:

Ancient Secrets of Essential Oils

 

Jeg bruger doTERRA's olier både derhjemme og i klinikken. For det første giver det en helt vild dejlig duft i rummet - og så er det jo ingen skade til, at det samtidig har en positiv virkning på os.

I klinikken bliver olier brugt både som velvære men også støtte i den proces klienten er i.

I doTERRA regi kan du handle som kunde - altså du køber, når du har brug for/lyst til en olie - eller du kan som jeg vælge at arbejde mere med olierne og bruge dem aktivt i dit hjem, til din familie eller som en del af din klinik.

Som en del af doTERRA teamet, behøver jeg ikke selv at bruge en masse krudt på at lave hjemmeside mm. - det har doTERRA sørget for, så jeg har min egen doTERRA side, den finder du her:

- det er også her, du finde ud af, hvilke to valgmuligheder du har.

Du har to valg:

Eller faktisk har du tre:

  1. Du kan vælge at komme til et foredrag/workshop først.
  2. Du kan mærke, at du vil prøve olierne på egen krop, og vil gerne oprettes som kunde.
  3. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som kunde, og have muligheden for at have formidlingen som en del af din indtægt.

Bliv kunde eller forhandler:

Er du klar til at oprette dig, kan du se hvordan her:

Join and save